Vloerverwarming set voor 36 - 46 M2 - 4 groepen, compleet geleverd
Vloerverwarming set voor 36 - 46 M2 - 4 groepen, compleet geleverd
0 Review | Review toevoegen
CV-Compleet set vloerverwarming bestaande uit: stalen verdeler, met koppelingen - 5 lagen vloerverwarmingsbuis 16 x 2 mm

Artikelnummer

CV20040

Levertijd

1 tot 3 werkdagen

ÔéČ┬á609,70
excl. btw
ÔéČ┬á737,74
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Overzicht compleet set vloerverwarming voldoende van 36 tot 46 m²:
  • Vloerverwarming verdeler met 4 groepen
  • Verdeler met een A-Label pomp, energiezuinige pomp
  • Aansluitkoppelingen voor buis op verdeler
  • 4 rollen 5 lagen vloerverwarmingsbuis 16 x mm á 120 meter
  • 8 Geleidebochten

Bij CV-Compleet hebben wij een ruim aanbod in complete sets vloerverwarming. Op deze manier bespaart u een hoop tijd en zoekwerk naar het juiste materiaal. Daarnaast kan de aanschaf van een compleet set voordeliger zijn dan wanneer alle benodigde onderdelen los van elkaar besteld worden. Dit set is geschikt voor een ruimte van 35 tot 48 . Ideaal voor het zelf of laten aanleggen van uw vloerverwarming. Dit set bestaat uit een stalen verdeler met 4 groepen, een A-label energiezuinige pomp en aansluitkoppelingen voor de buizen, 4 rollen 5 lagen verwarmingsbuizen 16 x 2 mm met een lengte van 120 meter, als laatste bevat dit set 2 rollen randisolatie van 10 cm hoog, 4 mm dikte en een lengte van 25 meter.  De verwarmingsbuis is diffusie dicht met KOMO-keur en heeft een verzekerde garantie van 10 jaar. Dit set is ook geschikt als bijverwarming voor een ruimte van ± 48 , denk hierbij aan een bijkeuken of garage. Houdt rekening met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen.
De verwarmingsbuis is diffusie dicht met KOMO-keur en heeft een verzekerde garantie van 10 jaar. Dit set is ook geschikt als bijverwarming voor ± 60 .

Let op: Als de installatie is gevuld staat het pijltje op de pomp naar beneden, deze 10 minuten laten draaien, dan de wijzer naar links draaien op stand 3 en altijd zo laten staan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.