Badkamerradiatoren

Designradiator badkamer

Een designradiator maakt uw mooie badkamer compleet. Want zeg nu zelf: zo’n grote ouderwetse radiator tegen uw prachtige tegels is niet alleen onpraktisch, het doet ook af aan de esthetiek. Het oog wil immers ook wat. Met een mooie designradiator is dat verleden tijd. In ons assortiment vindt u diverse producten van allerlei A-merken, van elegante verticale radiatoren tot praktische en mooie handdoekradiatoren. Hiermee bent u niet alleen zeker van een complete badkamer die prettig oogt, maar ook van jarenlang genot. De A-merken bieden vanzelfsprekend bovengemiddelde garanties met betrekking tot levensduur.
 

Handdoekradiator of design badkamerradiator

Met een mooie nieuwe radiator voor in uw badkamer heeft u natuurlijk een degelijke verfraaiing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd een model kunt vinden dat het beste past bij het interieur van de ruimte waarin u de radiator wilt plaatsen. De topmodellen uit ons assortiment hebben ook meerdere praktische functies, zoals uiteraard het verwarmen van de ruimte, maar ook het drogen van handdoeken wanneer u kiest voor handdoekradiatoren. Op onze pagina over het selecteren van radiatoren staat uitgelegd hoe u vaststelt welke radiator het meest geschikt is voor de ruimte waarin u deze wilt plaatsen.
 
Heeft u een mooie radiator gezien, maar wilt u nog wat details doorspreken? Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u gewoon goed advies? Neem contact op met onze gespecialiseerde vakmensen, ze staan u graag te woord!