Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Ondergronden en bevestiging

✓ Meer dan 50 jaar praktijkervaring   ✓ Goedkoopste vloerverwarmingsbuis van NL   ✓ Veilig achteraf betalen 
 
U vindt bij CV-Compleet een volledig aanbod voor ondergronden en bevestiging. Een vloerverwarming is niet zomaar gelegd. Er zijn de nodige materialen die besteld en geplaatst moeten worden om uw vloerverwarming goed te kunnen leggen. U moet hierbij onder andere denken aan een passende ondergrond. CV-compleet staat klaar met een volledig aan ondergronden. Ons aanbod is breed en zo zorgen we ervoor dat iedereen bij CV-compleet naar tevredenheid geholpen wordt. We bieden daarbij niet alleen de ondergronden, maar ook bijbehorende bevestiging.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
   1  2  

Onze ondergronden en bevestigingen
CV-compleet heeft een veelzijdig aanbod. We streven naar een passend aanbod, zodat iedere klant naar tevredenheid bij ons kan winkelen.


Voor uw ondergrond leveren wij onder andere:

Daarnaast leveren wij diverse onderdelen zoals:

Bij CV-compleet bent u aan het juiste adres om volledig voorzien te worden van al de benodigde onderdelen voor uw ondergronden en bevestiging. Zoek dus niet langer verder, maar ga snel naar onze website voor een volledig overzicht van onze producten.

Wij leveren kwaliteit

CV-compleet staat voor kwaliteit. Dat betekent dat we enkel producten leveren van topkwaliteit. Maar niet alleen dat, we bieden u ook te allen tijde 100% fabrieksgarantie. Zo kunt u rekenen op kwaliteit en tonen wij ons betrouwbaar. We zorgen dat wij altijd topmerken in ons aanbod hebben, zodat u weet wat u in huis haalt. Voor uw isolatiefolie bieden wij u bijvoorbeeld folie van Isofoam. Met onze isolatiefolie van Isofoam haalt u een hoger rendement uit uw vloerverwarming. Doordat de rol isolatiefolie voorzien is van een overlap, bent u niet alleen goedkoper uit, maar bespaart u ook een hoop tijd. Zo ziet u, bij CV-Compleet leveren wij enkel topkwaliteit.

Wij zijn er voor u!

Hebt u nog vragen over ondergronden en bevestiging? U kunt dan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bellen naar 0317 – 750 649 of op elk gewenst moment mailen naar info@cv-compleet.nl. Een van onze klantenservice medewerkers staat u dan graag te woord. Maar misschien hebt u uw keuze al wel gemaakt? Bestel dan snel uw ondergronden en bevestiging op onze website. Wij zijn er voor u!