0
Winkelwagen

Zoneregeling voor radiatoren

Zonneregeling Radiatoren


Weergave:
 


Bezig met laden...
Jarenlange praktijkervaring
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
Jarenlange praktijkervaring
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie

Zoneregeling voor radiatoren

Zoneregeling is de perfecte oplossing als u graag de temperatuur in verschillende ruimtes van uw huis afzonderlijk wil verwarmen. Comfort, controle en efficiente zoneregeling voor uw huis. U bent niet altijd thuis en als u thuis bent, maakt u hoogstwaarschijnlijk ook niet altijd gebruik van alle ruimtes. Een slaapkamer of een studiekamer of zelfs kinderkamers worden overdag vaak niet of nauwelijks bezocht. Wat is het toch zonde dat deze ruimtes wel allemaal warm worden gehouden en dus daarmee onnodig energie en geld kosten. De temperatuur wordt in elke ruimte apart gemeten en verwarmd of juist niet. Verwarming op maat. Honeywel heeft diverse handige producten op de markt gebracht om de warmtevoorziening in uw huis of kantoor slim in te regelen en zo geen onnodige energie en kosten te verspillen. Voordelen van zoneregeling voor radiatoren:
- In iedere ruimte de juiste temperatuur
- Koudere ruimtes verliezen minder energie
- De slijtage aan de CV-ketel neemt af
- De pomp van de CV-ketel gebruikt minder energie, waardoor u op de kosten bespaart
Creëer de perfecte comfortzone en laat zoneregeling zorgen voor uw specifieke voorkeuren in de warmevoorziening van uw huis of werkruimtes. Temperatuurbepaling in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming voortaal helemaal zelf.
 

Details

De producten voor zoneregeling voor radiatoren zijn slim en duurzaam voor zowel het milieu als voor uzelf. Honeywel Evohome bevat een aan/uit multi-zonesysteem voor vier radiatoren. De systemen worden geleverd met Evohome bedieningsinterface (ATC928G2000), tafelstandaard met voedingskabel (ATF100), ketel-ralais (BDR91A1000), 4 x radiatorthermostaatknop  (HR92WE). De set kunt u uitbreiden door extra radiatorthermostaatknoppen HR92WE mee te bestellen. Ook draadloze wifi-bedieningspanelen, programmeerbare thermostaatknoppen en draadloze ontvangers behoren tot het bijzonder effectieve zoneregeling-assortiment van CV-Compleet. Het regelsysteem is geschikt voor verschillende soorten verwarming, bijvoorbeeld radiatoren, vloerverwarming, elektrische radiatoren, en elektrische vloerverwarming.