Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Vloerverwarming sets

✓ Meer dan 50 jaar praktijkervaring   ✓ Goedkoopste vloerverwarmings sets van NL   ✓ Veilig achteraf betalen 
 
Als u wil genieten van vloerverwarming, maar niet weet wat u nodig hebt, dan is een vloerverwarming set de uitkomst. Allereest, dat u over vloerverwarming nadenkt, dat is niet zo gek. Misschien hebt u de warme vloer bij een ander eens gevoeld of bent u gewoon klaar met die koude voeten. Met een vloerverwarming set hebt u in ieder geval binnen no-time alles in huis dat nodig is voor een heerlijke vloerverwarming.


Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
   1  2 3 4  

Wat is een vloerverwarming set?

Een vloerverwarming set is precies wat het lijkt: een volledige set met alle benodigdheden voor uw vloerverwarming. We hebben natuurlijk verschillende sets, maar de basis is overal aanwezig. Denk hierbij aan de pomp, de verdeler en de buis. Maar, er is nog genoeg verschil te ontdekken tussen de verschillende sets!
 

Het aanbod vloerverwarming sets

CV-Compleet heeft een compleet aanbod, wat betekent dat er voor elke klant een vloerverwarming set tussen zit. We bieden vloerverwarming sets voor oppervlaktes van 0 – 118 m² en voor 1 – 12 groepen. Zo ziet u, we beschikken over een ontzettend breed aanbod en we voorzien u graag van passend advies als u vragen hebt. De vloerverwarming set bestaat uit diverse onderdelen. Denk daarbij aan vloerverwarming verdeler, verdeler met een A-label energiezuinige pomp, aansluitingskoppelingen voor de buis op de verdeler en een vloerverwarmingsbuis. Zo kiest u bij CV-Compleet voor een vloerverwarming set die compleet en van hoge kwaliteit is.

Bij CV-compleet kunt u kiezen uit de volgende sets:
 

Bestel vandaag nog!

Bent u eruit welke vloerverwarming set bij u past? Bestel dan vandaag nog uw vloerverwarming set op onze website. We u bieden 100% fabrieksgarantie en als u voor 16:00 besteld, hebt u uw vloerverwarming set morgen al in huis (zolang de voorraad strekt). Hebt u toch nog vragen? Dan kunt te allen tijde contact met ons opnemen door te mailen naar info@cv-compleet.nl of te bellen naar 0317 – 750 649. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00.