Henco Persfittingen, Alupex meerlagenbuis leidingsysteem

Installatiematerialen Henco Alupex

CV Compleet verkoopt installatiematerialen voor de aanleg van een vloerverwarming van Henco Alupex, zoals  meerlagenbuizen en fittingen leidingsysteem. Henco AluPex buis kan gekoppeld worden met Henco, Uponor en elke andere persfitting met dezelfde diameter en wanddikte. Voor de aanleg van de verwarmingsinstallaties zijn er allerlei materialen nodig. Een van de belangrijkste materialen is de verbinding tussen de buizen, de zogenaamde knel- of klemitting. Deze fittingen zijn er in allerlei versies en maten. CV Compleet verkoopt diverse meerlagenbuizen en fittingen voor leidingssytemen. Persfittingen met meerdere aansluitingen met kniekoppelingen van Henco hebben de perfecte kwaliteit en zijn onmisbaar bij de installatie. Ook de meerlagenbuizen in verschillende uitvoeringen en maten zijn essentieel. Zo kan er gebruk worden gemaakt van rechte fittingen, knie-knel fittingen, T-koppelingen en losse messing knelringen in diverse maten. Deze klemfittingen vormen de verbinding tussen gasbuizen en ook waterbuizen.
 
Bij de aanleg van een verwarmingsinstallatie voor uw huis zijn klemfittingen onmisbaar. Deze knelfittingen zijn geschikt voor verwarming, gasleidingen, solar en drinkwaterinstallaties. Voor het aansluiten van (vloer)verwarmingsbuizen en andere metalen CV-buizen is het gebruik van klemfittingen meestal noodzakelijk. Deze fittingen zorgen voor perfecte verbindingen en daardoor heeft u minder last van pompgeluiden van uw warmte-installatie.
 

Details

De Henco GAS meerlagenbuis is glad met mantel, heeft een wanddikte van 2mm en de uitwendige buisdiameter is 16mm. De binnenlaag is van kunststof met een kwaliteitsklasse binnenlaag van PEHD-Xc en een tussenlaag van aluminium. Diverse maten zoals de 5 lagenbuis in kleur geel. De Henco Stang GAS meerlagenbuis is glad met een wanddikte 2mm, een uitwendige buisdiameter 20mm en een binnenlaag van kunststof. De buizen bevatten een kwaliteitsbinnenlaag van PEHD-Xc en een tussenlaag van aluminium. Deze komt in de kleur geel. De Henco 15PKG GAS persfittingen met twee aansluitingen zijn gemaakt van kunststof, komen in diverse kniekoppelingen met een binnendiameter aansluiting 1 DN 20 met een werkdruk van 20 grC 5bar.