0
Winkelwagen

ITHO/Daalderop elektrische boilers

Weergave:
 

Itho Daalderop elektrische boilers bestellen bij CV Compleet

Op zoek naar Itho Daalderop elektrische boilers? CV Compleet biedt diverse boilers van dit merk. Itho Daalderop heeft al sinds 1930 ervaring met warm water. Door de jaren heen zijn hun boilers een begrip geworden. Zij bieden vandaag de dag een zeer ruim assortiment met verschillende soorten boilers voor iedere situatie en woning. Een selectie van deze boilers vindt u ook bij CV Compleet. Kies bijvoorbeeld voor een de Daalderop Close-In boiler van 5, 10 of 15 liter, of voor de Daalderop Close-Up van 10 of 15 liter. Voor meer informatie leest u verder of neemt u direct contact met ons op.
 

Een elektrische boiler van Itho Daalderop

Met een elektrische boiler van Itho Daalderop kunt u uw ruimte direct voorzien van warm tapwater. De warmwaterketels werken volledig zelfstandig. Ze kunnen daarnaast gecombineerd worden met een ander systeem. Is bijvoorbeeld de verwarming van uw woning toereikend, maar heeft u behoefte aan meer warm water in huis, dan is de elektrische boiler ideaal. U hoeft dan namelijk geen volledig nieuwe cv-ketel te plaatsen. De elektrische boilers van Itho Daalderop zijn voorzien van een verwarmingselement en thermostaat en kunnen worden aangesloten op het elektriciteitsnet. In het CV-Compleet assortiment vindt u onder andere de Close-In 5, 10 of 15 liter, Close-Up 10 of 15 liter of de Hot-Fill van 10 liter 0,5 kw.
 

De voordelen van een elektrische boiler

Kiest u voor een elektrische boiler, dan profiteert u van diverse voordelen. Zo kunt u de boiler ook op niet geventileerde plekken ophangen. Aangezien het apparaat op elektriciteit werkt, ruikt u de boiler niet en heeft u geen last van afvoergassen. Daarnaast is hij ook nog eens geruisloos. De energiekosten zijn laag en is hij eenvoudig te installeren zonder hak- en breekwerk. Wilt u meer weten over de voordelen van de Itho Daalderop producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
 

Ontvang advies op maat

Heeft u behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste Itho Daalderop elektrische boiler voor uw woning? Dan kunt u altijd contact opnemen met de professionele adviseurs van CV Compleet. Zij informeren u graag verder over de diverse specificaties. Bestel vervolgens hier direct het gewenste exemplaar. Wij bieden 100% fabrieksgarantie en gratis verzending vanaf €90,-. Wij zorgen er dan voor dat uw Itho Daalderop elektrische boilers zo snel mogelijk worden geleverd.