0
Winkelwagen

Thermrad Radiatoren

Thermrad radiatoren CV-Compleet


Thermrad radiator kopen?

U bent op zoek naar een nieuwe radiator? Dankzij het enorme aanbod kan het soms lastig zijn om een keuze te maken die aansluit bij uw wensen op het gebied van warmte en gemak. Daarnaast is uitstraling natuurlijk ook belangrijk, want wie wil er nu een lelijke radiator in het zicht hebben? Thermrad is een uitstekende keuze wanneer u kiest voor de beste prijs – kwaliteit verhouding, gemak en een elegante uitstraling. Dankzij het moderne productieproces zijn de radiatoren van Thermrad voorzien van sublieme lak die jaren onaangetast blijft. De radiatoren worden getest onder een druk van maar liefst 13 bar om er zeker van te zijn dat er bij u een 100% lekvrij product wordt afgeleverd. De fabrikant durft dankzij deze tests 10 jaar garantie af te geven op zowel lekkage als de lak.
 
U kunt er dus zeker van zijn dat u met een product van Thermrad goed zit. Maar dan is er alsnog de keuze, welk product kiest u? Het meest gangbare model is de Compact-4. Dit model is zowel onder installateurs als eindgebruikers enorm populair vanwege de bijzonder aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding en het gemak van vier aansluitpunten. Voorzien van 4 aansluitingen op de zijkant, en de kwaliteit die Thermrad kenmerkt. Zoekt u een wat uitgebreider model? De Super-8 serie is een lijn radiatoren met twee sets aansluitingen. Dit biedt de radiator een optimaal aansluitgemak. Deze serie is uitgevoerd in twee soorten: de klassieke radiator zoals u hem waarschijnlijk wel kent, met de bekende “ribbeltjes”, en het modern ogende “plateau” model met volledig vlakke voorzijde. Daarnaast zijn enkele modellen ook in verticale variant te krijgen. Kijk hiervoor bij de verticale modellen in het overzicht.
 
De radiatoren van Thermrad zijn in alle hoeken vakkundig afgewerkt met een ronde rand, waardoor er geen scherpe hoeken op de radiator te vinden zijn. Uiterst kindvriendelijk dus.