0
Winkelwagen

Plieger Palmyra handdoekradiator gebogen

Plieger Palmyra badkamer radiator handdoek radiator


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Jarenlange praktijkervaring
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
Jarenlange praktijkervaring
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
   1  2  

Plieger Palmyra handdoekradiator gebogen

Plieger Palmyra gebogen designradiator is een stijlvolle radiator die niet alleen uw natte en koude handdoeken verwarmt, maar ook uw badkamer of keuken behaaglijk warm houdt. Een moderne mooie badkamer of keuken vraagt tegenwoordig om een bijpassende warmtebron en de Plieger radiator is dan de perfecte keuze. Deze sierlijke gebogen handdoekradiator is extra speciaal vanwege het chique design. Deze handdoekradiator vormt een elegante aanvulling op uw interieur en geeft uw badkamer of keuken een luxe uitstraling. Degelijke productie en hoogwaardige afwerking zorgen voor een duurzame designradiator met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.
 
Plieger Palmyra verkoopt mooie design handdoekradiatoren die goed passen bij elk interieur. Deze radiatoren komen in verschillende designs en kleuren. U heeft keuze uit mat witte, witte, pergamon, antraciet en zwarte gebogen radiatoren. Deze duurzame Plieger handdoekradiatoren voldoen aan alle functionele en kwalitatieve producteisen van deze tijd en zijn gemakkelijk te monteren. Jarenlang warmteplezier en comfort. Elk stijlvol interieur verdient zo’n mooie gebogen radiator voor heerlijke en behaaglijke warmte. Kwalitatief sterke radiatoren voor een geweldige prijs.
 

Details

De Plieger Palmyra badkamer radiator is het gebogen model uit de collectie. Deze sierlijke radiator past in  elke badkamer of keuken. Leverbaar in diversen kleuren. Een stijlvol interieur verdient een mooie radiator die behaaglijke warmte afgeeft en uw handdoeken heerlijk verwarmt en droogt. De Plieger design radiator is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, dus naar eigen smaak uit te zoeken. Plieger handdoekradiatoren worden volgens de Europese normen vervaardigd en voldoen aan de geldende kwaliteitseisen. Geleverd inclusief wandbevestiging. Bestel nu of neem contact met ons op voor vragen en opmerkingen.