0
Winkelwagen

Schrobputten / Vloerputten

Weergave:
 


Bezig met laden...

Schrobputten en vloerputten van CV-Compleet

Heeft u interesse in schrobputten en vloerputten? Op onze website vindt u diverse soorten en maten. Schrobputten en vloerputten lenen zich uitstekend voor sanitaire voorzieningen die intensief gebruikt worden. Denk aan spoelkeukens van restaurants en douches van sportscholen. Het voordeel van vloerputten en schrobputten is dat ze grote hoeveelheden water moeiteloos afvoeren, waardoor u de hygiene in een ruimte vergroot. Wilt u meer informatie over schrobputten en vloerputten? Neem dan contact met ons op. Geheel vrijblijvend!
 

Assortiment schrobputten en vloerputten

Wij hebben niet alleen losse kunststof emmers voor schrobputten, zowel met onder uitlaat als zij uitlaat, maar ook gietijzeren roosters voor schrobputten. Een schrobput wordt veelal geplaatst in een stenen of betonnen vloer. De emmer in deze put voorkomt dat er (te veel) vuil in de riolering komt. Een vloerput daarentegen ziet u veelal in doucheruimtes en zorgt er eveneens voor dat water wordt afgevoerd.

Op onze website komt u een aantal verschillende materialen tegen: ABS, PP en RVS. ABS is hard, vorm- en slagvast en isoleert. PP staat voor polypropyleen en is zeer bestand tegen bacteriegroei. RVS is roestvast of roestvrij staal. Heeft u vragen over materiaalsoorten? Onze specialisten vertellen u graag welke schrobputten en vloerputten voor u geschikt zijn.
 

Voordelen van vloerputten en schrobputten van CV-Compleet

Al onze schrobputten en vloerputten zijn van goede kwaliteit. Daarnaast bieden wij 100% fabrieksgarantie. Bovendien kunt u uw bestellingen veilig achteraf betalen. Het allermooiste? Bestelt u vandaag voor 16 uur, dan is uw bestelling morgen al in huis. Ideaal wanneer een deadline nadert.
 

Meer weten over vloerputten en schrobputten?

Wilt u meer informatie over onze vloer- en schrobputten? Of heeft u een andere vraag, bijvoorbeeld over verzendopties of betaalmogelijkheden? Wij staan graag voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0317-75 06 49 of stuur een e-mail naar info@cv-compleet.nl.