0
Winkelwagen

Jaga Radiatoren

Jaga radiatoren CV-Compleet


Jaga Radiatoren

Jaga designer radiators kenmerken zich door strakke designs met aan de voorzijde robuuste rooster met de verticale lijnen of juist vlakke voorpanelen met strakke aluminium roosters. Ieder stijlvol interieur verdient een mooie elegante verwarming. Jaga verkoopt prachtige wandmodellen, zowel horizontale versies als verticale versies en ook kleinere vrijstaande convector radiatoren voor de wat kleinere ruimtes. Duurzaamheid en energieverbruik is altijd belangrijk voor radiatoren en dat geldt ook zeker voor de radiatoren van Jaga. Meestal gaat comfort ten koste van de natuur, maar dat zeker niet zo voor dit merk want Jaga investeert in de ontwikkeling van innovatieve producten die minder energie en brandstof verbruiken maar zeker niet inleveren op luxe en comfort. Jaga is continu op zoek naar verantwoorde en vernieuwde technieken zodat onze ecologische voetafdreuk tot het minimum beperkt wordt.
 
De Jaga Strada convector radiator is een goed voorbeeld van Low-H²0 technologie met supergeleidinde en ultrasnelle warmtewisselaar voor een lager energieverbruik en maximale warmte afgifte. Deze Low-H²0 technologie zorgt voor energiezuinige verwarming. De vormgeving van deze radiatoren is bijzonder en heeft zelfs een prestigieuze designprijs gekregen voor de vernieuwde vormgeving. De Low-H2O technologie levert veel voordelen op. Hierdoor bevatten de toestellen onder andere tot 90% minder water dan een plaatstaalen radiator, zijn veel lichter van gewicht en compacter van constructie en hebben een langere levensduur.
 

Details

Het vervangen van een radiator is eenvoudiger dan je denkt. Het assortiment bestaat uit verschillende types, lengtes en hoogtes en de radiatoren zijn leverbaar in veel verschillende Ral kleuren. Een aantal modellen zijn verkrijgbaar met Dyanmic Boost Effect (DBE) voor supersnel verwarmen van de ruimte. Deels voorgemonteerde levering voor nog snellere installatie. Veilige, lage aanrakingstemperatuur met 30 jaar garantie op de warmtewisselaar. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en voldoen aan alle door de wet gestelde veiligheids- en kwaliteitseisen.