Zehnder Badkamer radiatoren

Zehnder badkamer radiator

Zehnder Badkamer radiatoren

De Zehnder badkamer handdoekradiatoren zijn mooie stijlvolle en tijdloze radiatoren die goed staan in elke badkamer of keuken. De ideale combinatie van nieuw design en prettige warmte in uw natte of droge ruimte. Elegante verwarming voor elk interieur. Woonwensen worden vervuld, de badkamer is klaar en de radiator mag niet ontbreken. Stijl afgestemd op uw smaak en uw wensen. Gegarandeerde hoge kwaliteit en een breed assortiment. Zehnder levert diverse modellen en kleuren.
 
Zehnder badkamerhanddoekradiatoren zijn tijdloze stijlvolle warme-elementen die zowel in uw natte als droge ruimte kunnen worden gemonteerd. De mooie badkamer handdoekradiatoren van Zehnder geven heerlijke behaaglijke warmte en passen binnen elke badkamerstijl. De luxe uitstraling van deze radiatoren maken uw badkamer een comfortabele en warme plek om te verblijven. Wie wil er nu niet een heerlijk droge en warme handdoek na een douche of bad? Met deze handdoekradiator heeft u het nooit meer koud en voegt u bovendien een stijlelement aan uw huis toe. Met designradiatoren creëert u een warme badkamer en droge handdoeken. Door de ruime buizenafstand kunnen handdoeken gemakkelijk opgehangen worden. De eenvoudige montage en mooie afwerking maken deze handdoek radiatoren maken Zehnder het perfecte product.
 

Details en alternatieve producten

De Zehnder Zeno voldoet aan alle vereisten die aan vorm en functie worden gesteld. Door de horizontaal opgestelde ronde buizen en verticaal lopende collectoren met vierkant profiel. Ideaal model voor de klassieke badkamer en dankzij de geringe inbouwdiepte ook zeer geschikt voor smalle en kleinere ruimtes. Inclusief reinigingsborstel met schapenvacht van Zehnder voor eenvoudige reiniging.
Wilt u toch liever een ander merk? Dat kan! In ons assortiment vindt u diverse modellen radiatoren van diverse merken. Allemaal van hoogwaardige kwaliteit en goede fabrieksgaranties. Met de designradiatoren van Thermrad of Plieger haalt u ook een geweldig product in huis. Deze radiatoren zijn net als Zehnder van uitstekende kwaliteit, hebben een scherpe prijs, zijn voorzien van fabrieksgarantie en hebben een elegant design. Snelle levering en goede service. Neem voor vragen en of opmerkingen contact met ons op.