PVC Afvoermaterialen

PVC Materiaal CV-Compleet

PVC Afvoermateriaal

Bij de aanleg van badkamers en toiletten is afvoermateriaal essentieel. Een toilet kan natuurlijk niet zonder een degelijke afvoer. Omdat elke ruimte en elk huis anders is, heeft CV Compleet een groot assortiment afvoermateriaal dat op elke gewenste manier de afvoer kan regelen. Het PVC afvoer materiaal zijn buizen die gebruikt worden bij afvoer- en riolering. Het materiaal is pvc staat voor polyvinylchloride, een type kunststof dat als basis wordt gebruikt voor veel producten en zeer slijtvast is. Het is vooral terug te vinden in buizen voor bedrading, behang en vloerbedekking zoals zeil. Ook wordt er beschermende regen- en outdoorkleding en zelfs chemische pakken van gemaakt. In de bouw wordt PVC veelvuldig toegepast in de riolering, beschoeiing, coatings, dashboards, kunststofkozijnen en vloeren. Vooral omdat pvc in elke vorm die men wenst kan worden gegoten, is dit materiaal zo populair en zo gemakkelijk in te zetten.
 
Bij de aanleg van verwarmingsinstallaties of rioleringssystemen is het PVC afvoermateriaal essentieel. Ook bij de afvoer van hemelwater is degelijk en betaalbaar afvoermateriaal van belang. De afvoerbuizen zijn daarvan gemaakt. De binnenriolering (alles in en onder de woning) wordt buiten de fundering aangesloten op de pvc-buis van de buitenriolering. Deze heeft normaal gesproken een diameter van 125 mm en wordt onderling gekoppeld door middel van pvc-hulpstukken met manchetverbinding. CV Compleet verkoopt veel soorten afvoer materiaal bestaande uit onder andere alle benodigde bochten en wendingen. Zo vindt u in ons assortiment een grote keuze uit afvoerbuizen, pvc hulpstukken, lijmverbindingen, manchetverbindingen, hemelwaterafvoerbuizen, schrobputten, vloerputten en bijbehorende lijmen en reinigers.
 

Details

De PVC Afvoerbuis SN-4 hebben de kleur grijs, voorzien van Ral 7037 met KOMO Keur. De buizen hebben met gladde uiteindes in de kleur grijs. SN-4 pvc buizen zijn het meest gangbaar voor aanleg van riolering.
Alle prijzen zijn per lengte en uit voorraad leverbaar. Het gecertificeerde afvoermateriaal van CV Compleet voldoet aan alle door de wet gestelde veiligheids- en kwaliteitseisen.