PVC Afvoer Lijm hulpstukken

PVC afvoer lijm hulpstukken van CV-Compleet

Bent u op zoek naar PVC afvoer lijm hulpstukken? Op onze website vindt u diverse afvoer lijm hulpstukken van PVC en bijbehorende artikelen, zoals PVC lijmen en reinigers. Onder PVC lijm afvoer hulpstukken verstaan wij buizen en hulpstukken met lijmverbinding. Deze hulpstukken zijn perfect voor de aanleg van afvoerleidingen. Net als overschuifsokken en verloopringen.


Sifons en afsluitkappen

Naast PVC afvoer lijm hulpstukken vindt u op deze pagina ook sifons van 32 mm, 40 mm en 50 mm en afsluitkappen van 32 mm tot 125 mm. Een sifon wordt ook wel een zwanenhals of waterslot genoemd en is bevestigd tussen het aangesloten toestel (wastafel, douche, toilet of bad) en de riolering. Met een afsluitkap sluit u, zoals de naam al doet vermoeden, een PVC buis met een spie kant of hulpstuk met spie kant af.


Speciedeksels van CV-Compleet

Ook vindt u speciedeksels en bevestigingsmateriaal onder het kopje ‘ PVC afvoer lijm hulpstukken’. Een speciedeksel leent zich uitstekend om hulpstukken of buizen af te dekken. Hierdoor voorkomt u dat er rotzooi in de buizen of hulpstukken komt. Een speciedeksel is eenvoudig te verwijderen en daardoor ook te verplaatsen.


Ook handig: PVC lijmen en reinigers

Wanneer u aan de slag gaat met PVC afvoer lijm hulpstukken, raden wij PVC lijm aan. Ook hierin hebben wij een breed aanbod, waaronder reinigers om een klus vlekkeloos te laten verlopen. Wilt u precies weten welke lijm of reiniger u nodig heeft voor de aanleg van uw afvoerleidingen? De specificaties van het gewenste product vindt u in de productomschrijving op de productpagina. Heeft u vragen? We helpen u graag, telefonisch of per e-mail.


Geen lijm nodig: PVC afvoerhulpstukken met manchet verbinding

Naast PVC afvoer lijm hulpstukken bieden wij ook PVC afvoerhulpstukken met manchet verbinding  aan. In tegenstelling tot PVC lijm afvoer hulpstukken komt hier geen lijm bij kijken. Deze afvoerhulpstukken zijn voorzien van een ring van rubber waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gemonteerd.

Heeft u vragen over PVC afvoer lijm hulpstukken? Of wilt u meer informatie over de manier van verzending of betaling? Wij staan u graag te woord! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0317-75 06 49 of stuur een e-mail naar info@cv-compleet.nl.