0
Winkelwagen

Watts Zoneregeling Draadloos

Watts zoneregeling draadloos kopen bij CV Compleet

Bent u op zoek naar Watts zoneregelingen draadloos? Dan bent u bij CV Compleet aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse installaties voor een draadloze zoneregeling van Watts Vision. Met deze systemen kunt u in iedere zone in uw woning de vloerverwarming en radiator draadloos aansturen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een Centrale regelaar Smart Home Systeem, Digital Touch thermostaat, zoneregelaar voor vloerverwarming en signaal versterker. Alle producten zijn eenvoudig te bestellen. Wij zorgen voor een snelle verzending. Lees verder voor meer informatie over de draadloze zonregeling en bijbehorende producten.

Het geheel kan geregeld middels deze touchscreen, hiervoor is een GRATIS APP (IOS en Android) en via HTTPS:
http://smarthome.wattselectronics.com/mobile/demo/

Via deze link is het mogelijk de Watts Vision te bedienen met elk besturingssysteem.Weergave:
 


Bezig met laden...
Jarenlange praktijkervaring
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
Jarenlange praktijkervaring
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie

Centrale zoneregelaar

De Watts Vision is een draadloos systeem dat de verschillende componenten koppelt met de centrale van de installatie. Om de verschillende componenten in de woning aan te sturen, heeft u een Watts centrale regelaar nodig. Deze zoneregelaar heeft onder andere een touchscreen en WIFI. Daarnaast is voor iedere kamer een individuele tijd programmeerbaar. Ze zijn onder andere geschikt voor cv-ketel, radiator en vloerverwarmingsregeling. Andere Smart Home Systems in ons assortiment zijn de ruimtethermostaat en Digital Touch thermostaat.

Vloerverwarming regelaar

Bij CV Compleet vindt u diverse Watts Vision Smart Home componenten voor vloerverwarming. Bijvoorbeeld de draadloze zoneregelaar voor vloerverwarming. Maar ook een vloerverwarming uitbreiding module voor 4< of 6 zones en H/C Convertor module voor verwarmen en koelen. Tot slot kunt u ook voor een ketelaansturing, ontvanger, plug-in ontvanger of signaal versterker bij ons terecht.

Bestel uw Watts Vision producten

Bekijk direct ons aanbod en bestel de Watts zoneregelaar draadloos en bijbehorende componenten. Wij bieden gratis verzending vanaf €90,-. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op 100% fabrieksgarantie en een zeer snelle verzending. Heeft u nog vragen over Watts zoneregelingen draadloos? Stel ze dan gerust! Wij staan altijd voor u klaar om u verder te informeren en te voorzien van advies.