Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Verzendinformatie

Na het plaatsen van uw bestelling bij Lemar Technische Handel ontvangt u een bevestigingsmail. Na ontvangst van de betaling laten wij de door uw bestelde artikelen bezorgen op het afleveradres.

Bezorging:
In Nederland worden onze producten rechtstreeks door de groothandel bij u tot aan de deur afgeleverd. Ook de Waddeneilanden zijn hierop geen uitzondering.  
Pakketdiensten verzorgen de bezorging in België en Duitsland. De bestelling wordt altijd geleverd op werkdagen tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Het kan zijn dat uw bestelling in meerdere pakketten geleverd wordt. Bijvoorbeeld door een bestelling waarbij meerdere leveranciers betrokken zijn of een grote bestelling waarbij sommige producten wel en een enkele niet voorradig zijn. Bij het in ontvangst nemen van de bestelling dient u zich te kunnen legitimeren indien de bezorgdienst hier om vraagt. Het afhalen van pakketten op ons adres is ook mogelijk, na vooruitbetaling of bij contante betaling ter plaatse. Pinbetalingen zijn niet mogelijk. Voor het afhalen van een bestelling dient vooraf een afspraak te worden gemaakt.

Levertijden
Veel van onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden na ontvangst van betaling binnen 2 werkdagen geleverd. Als u voor 16 uur een bestelling plaatst, is deze veelal de volgende werkdag al in huis! Wanneer u besteld op vrijdag voor 16 uur zal deze op maandag worden geleverd, op zaterdag, of op feestdagen is de levertijd doorgaans 3 werkdagen. Indien de artikelen niet voorradig zijn worden de producten zo spoedig mogelijk, maar met een maximale levertermijn van 30 dagen geleverd. Indien dit het geval is wordt u hiervan altijd per mail op de hoogte gesteld. In deze email geven wij u een indicatie van de levertijd van de fabrikant. Lemar Technische Handel Online is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van deze termijn. U heeft na deze termijn wel het recht om eventueel de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Klik hier voor meer informatie over uw herroepingsrecht.

Gratis levering vanaf €90,-
Bij bestellingen vanaf € 90,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht (alleen in Nederland). Voor bestellingen onder dit bedrag in Nederland betaald u € 7,50 verzendkosten.
Voor bezorgen in het buitenland wordt een toeslag berekend afhankelijk van de bestelde artikelen, hiervoor vragen wij u vooraf van het bestellen een prijopgave voor aantevragen via ons mail adres info@cv-compleet.nl.

Niet thuis?
Indien u niet thuis bent kunt u uw pakketje ook bij één van uw buren laten bezorgen. De bezorger moet hier wel van op de hoogte gesteld worden. Mocht u niet thuis zijn op de bezorgdag dient u dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan ons door te geven. We kunnen dan met u een nieuwe afspraak maken. Bezorgkosten voor een tweede bezoek worden bij u in rekening gebracht.

Betaalmogelijkheden
Wij verzenden uw bestelling na ontvangst van uw gehele of gedeeltelijke betaling. U heeft de optie om 50% van het totaalbedrag aan te betalen, waarna u de resterende 50% na levering voldoet. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wil maken, of wanneer u een factuur wenst te ontvangen, verzoeken wij u dit kenbaar te maken via het opmerkingenveld in het bestelproces, of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">info@cv-compleet.nl. Een factuur wordt alleen op verzoek toegezonden. U heeft bij Lemar Technische Handel Online verschillende betaalmogelijkheden. Namelijk:

1. Betaling middels iDeal
2. Bancontact
3. Vooruitbetaling geheel of 50% op IBAN rekening: NL65ABNA0524308349

Installeren op locatie
Uiteraard kunnen we alle producten die u aanschaft bij Lemar Technische Handel Online voor u laten installeren op locatie. Indien installatie gewenst is kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak en een kostenindicatie.

100% fabriekgarantie!
Controleer na ontvangst uw product goed op eventuele fouten, kleurafwijkingen en maatvoering. Indien het product niet naar tevredenheid is verwijzen wij u naar onze garantieregeling en retourproces.