Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Vloerverwarming

✓ Meer dan 50 jaar praktijkervaring   ✓ Handige vloerverwarmingssets voor uw klus   ✓ Veilig achteraf betalen 

Op zoek naar vloerverwarming voor uw woning? Bestel eenvoudig online of bel onze productspecialisten op 
0317 75 06 49. Om het u makkelijk te maken hebben we handige vloerverwarmingssets samengesteld met hierin verschillende opties. Liever los bestellen? Bekijk dan vloerverwarmingsbuis, vloerverwarmingsverdelers, isolatie en bevestiging. Heeft u een houten ondergrond? Kies dan voor droogbouw vloerverwarming. 


CV-Compleet is de Webwinkel voor al uw vloerverwarming.
Wij leveren een compleet assortiment aan profesionele producten voor de traditionele vloerverwarming met waterdragende leidingen en electriche vloerverwarming. 
Onze verdelers zijn van hoog waardige kwaliteit en leverbaar in van 1 tot 13 of 14 groepen.  De vloerverwarming verdelers en leidingen zijn snel leverbaar en wij leveren voor een scherpe prijs al onze producten. Al onze verdelers worden geleverd met adapters voor de leidingen, in de de door u gewenste maat . 
Wij leveren u ook iedere gewenste ruimte of zoneregeling met ruimte thermostaten en of klokthermostaten voor deze zoneregeling.
De verdelers worden geleverd met 10 jaar fabrieks garantie en 2 jaar fabrieks garantie voor de pomp. 

Ook bieden wij u een goede service naleveren.


Zelf vloerverwarming leggen.

1e Vloerverwarming als hoofdverwarming
Als u een vloerverwarming als hoofdverwarming kiest zijn er geen radiatoren meer nodig, het is wel noodzakelijk dat de woning dan ook is voorzien van een goede spouw en vloerisolatie en dubbelglas. Oudere woningen zijn meestel slecht geisoleerd dan kan het raadzaam zijn er toch radiatoren bij te plaatsen.zodat u de woning toch op de gewenste ruimte temperatuur kan brengen.
De afstand van de vloerverwarmingsbuizen kunnen worden aangebracht met een ondelinge afstand van 10 of 15 cm.
Aan te bevelen is een afstand van 10 cm aan te houden, dit heeft het voordeel dat de vloer sneller warm is, lagere watertemperatuur, lagere vloer temperatuur, waardoor de kamertemperatuur makelijker is te regelen.
De warmte aftgifte van de vloerverwarming als hoofd verwarming is ± 100 watt /per M2.

2e Vloerverwarming als bijverwarming
indien u een vloerverwarming als bijverwarming toepast, dienen er ook andere warnte bronnen te worden geinstalleerd. een combinatie van radiatoren en vloerverwarming is de meest voorkomende in oudere woningen.
De onderlinge afstand van de vloerverwarmingsbuizen voor bijverwarming zijn 20, 25 of 30 cm. Dewarmte afgifte van vloerverwarming als bijverwarming is ± 45 á 55 watt/ per M2.
 
We kennen 3 soorten vloerverwarming systemen.

  • 1 Draadstaal systeem
  • 2 Noppenplaat systeem
  • 3 Tackerplaat systeem
1e Het draadmat systeem is het meest toegepast vloerverwarmingsysteem, mede door de geringe opbouwhoogte is deze zeer geschikt voor renovatie van woningen, kantoren en garages. De eenvoudig monteerbare draadstaalmatten vormen geen enkele montage belemmering voor de doe-het zelver. Zelf niet voor kleine en niet rechte vertrekken. Door middel van een tyrape of binddraad zkunnen de leidingen aan de draadstaalmat worden bevestigd.

2e Het noppenplaatsysteem is voor een snelle en eenvoudige montage en indien er een isolatie onder de vloerverwarming is gewenst. Daarnaast zijn de noppen opgevuld met een isolatie materiaal, zodat de noppen altijd hun vormhouden. de leidingen kunnen met de voet of handen tudden de noppen worden gedrukt.
De overplappende en voor gevorme noppelfolie zorgt er voor dat de isolatieplaten gemakkelijk en snel zijn aan te brengen.

3e Tackerplaatsysteem is de oplossing voor grote oppervlaktes en ruimte met een ongewone vorm. Dit is een EPS hardschuim vlakke tackerplaat en zijn voorzien van een scheurbestendige en met raster opgedrukte folie. deze zijn leverbaar in verschillende diktes.

het aan brengen van de vloerverwarmings leidingen kan het beste in onderstaande patroon worden aangebacht.