Robot Zoneregeling

Robot zonregeling bestellen bij CV Compleet

Op zoek naar een robot zoneregeling? U kunt hem eenvoudig en snel online bestellen bij CV Compleet. In ons assortiment vindt u verschillende soorten zoneregeling van diverse merken zoals Watts, Honeywell en Thermrad. Met deze zoneregeling kunt u voor iedere ruimte of zone in uw woning de vloerverwarming aansturen. Met een thermische robot motor wordt het aansturen van uw vloerverwarming zones nog eenvoudiger. Hij opent en sluit namelijk zelf de afzonderlijke leidingen (zones) van de vloerverwarming verdelers. Meer weten over deze producten? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook direct een bestelling plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat u het zo snel mogelijk in huis heeft.

Robot Thermomotor 24V-NC- fabriek nr. 601610
Robot Thermomotor 24V-NC- fabriek nr. 601610

Robot Thermomotor 24V-NC- fabriek nr. 601610

ÔéČ┬á32,06 excl. btw
ÔéČ┬á38,79 incl. btw
Robot Thermomotor 230V-NC- fabriek nr. 601620
Robot Thermomotor 230V-NC- fabriek nr. 601620

Robot Thermomotor 230V-NC- fabriek nr. 601620

ÔéČ┬á32,06 excl. btw
ÔéČ┬á38,79 incl. btw

Robot thermomotor

Wanneer u aan de slag wilt gaan met het aanleggen van vloerverwarming die op een slimme manier wordt aangestuurd, heeft u een aantal onderdelen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een robot thermomotor. Deze motor sluit en opent de afzonderlijke leidingen van de vloerverwarming verdelers. De motor wordt vervolgens weer elektrisch aangestuurd door een slimme zoneregelaar. Wanneer het te koud wordt in de ruimte, wordt deze zoneregelaar geactiveerd. Hij stuurt de thermische motor aan en opent het watertoevoer naar de vloer. Met een slimme installatie zorgt u er dus voor dat uw woning altijd een aangename temperatuur heeft.
 

Het aanbod van CV Compleet

In het assortiment van CV Compleet vindt u onder andere twee soorten robot thermomotors, de robot 24V-NC en de 230V-NC. De motors hebben een voedingspanning van 24V AC, looptijd van 170s en een beschermingsgraad (IP) van IP54. Wilt u meer weten over de producten? Bekijk dan de technische specificaties of neem direct contact met ons op.
 

Bestel uw producten

Heeft u de gewenste onderdelen voor het aanleggen van een slimme zoneregelaar voor vloerverwarming gevonden? Dan kunt u deze bij ons gemakkelijk online bestellen. De verzending is snel en gratis bij €90,- of meer. De robot thermomotor wordt zelfs als binnen 1 werkdag bij u thuis geleverd. Advies nodig bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag verder over de robot zoneregeling.