Convectorputten

Convectorputten CV-Compleet

Convectorput radiator kopen

Bent u op zoek naar een manier om een ruimte te verwarmen, maar is een radiator aan de wand onwenselijk of niet mogelijk? Met een convectorput heeft u de oplossing die u wenst. Een elegante oplossing met een breed assortiment aan roosters, waardoor u altijd iets kunt vinden dat optimaal past bij uw interieur. De putten zijn in de vloer te monteren, waardoor u een mooie oplossing heeft en tevens geniet van een optimaal verwarmde ruimte. De roosters van de convectorputten zijn voorgemonteerd waardoor ze na het inbouwen van de put naadloos in te leggen zijn.
 
Waar moet u op letten? Vanzelfsprekend zijn de putten zo afgewerkt dat ze waterdicht zijn, en staat de kwalitatief sterke coating garant voor een lange levensduur. De diepte van de put varieert, waardoor u goed moet kijken wat passend is voor uw vloer. Waar convectorputten ook optimaal voor zijn, is het inbouwen voor grote raampartijen bij serres en veranda’s. Meestal hebben de grote raamoppervlakken als gevolg dat er op die locatie veel kou naar binnen dringt. De convectorputten naast het raam vormen een “gordijn” van warme lucht waardoor de kou buiten wordt gehouden. Ideaal tegen tocht dus. Het is belangrijk om de convectorput op de juiste manier in uw ruimte te plaatsen, omdat u anders onnodig te veel energie verbruikt.
 
Enkele tips:
  • Plaats de convectorput niet onder een gordijn. Veel warmte kan achter het gordijn blijven hangen, waardoor u geen optimaal profijt heeft van de verwarming.
  • Isolatie van de vloer. Om te voorkomen dat de warmte van de convector naar beneden gaat (de kruipruimte/grond in), is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloer goed geïsoleerd is onder en om de put.
 
Indien u het moeilijk te bepalen vindt hoe de putten het beste geplaatst kunnen worden, laat u dan adviseren door een professional die u kan helpen bij het optimaal plaatsen van de put.