0
Winkelwagen

Pompen voor vloerverwarming verdelers

✓ Meer dan 50 jaar praktijkervaring   âœ“ Goedkoopste pompen voor vloerverwarming van NL   âœ“ Veilig achteraf betalen 
 
Pompen voor vloerverwarming verdelers zijn een onmisbaar onderdeel van uw vloerverwarming. Zonder goede pomp, zal uw vloerverwarming niet werken en zit u met koude voeten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! De beste pompen voor vloerverwarming verdelers, vindt u natuurlijk bij CV-Compleet!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Functioneel en belangrijk

De pompen voor vloerverwarming verdelers zorgen ervoor dat het water wordt rondgepompt. De verdeler zorgt er vervolgens voor dat deze toevoer van water evenredig wordt verdeeld over de beschikbare oppervlakte. Met andere woorden, zonder pomp is er voor de verdeler niets te verdelen en zit u met koude voeten. Gelukkig kunnen wij u bij CV-Compleet niet alleen helpen aan vloerverwarming verdelers, maar ook aan een bijpassende pomp!


Grundfoss
Robot
Wilo
 

Verschillende types

Een pomp is niet alleen essentieel, maar ook functioneel. Zeker wanneer u een pomp kiest die aansluit op uw wensen. We bieden bij CV-Compleet verschillende type pompen aan voor uw vloerverwarming verdelers. Zo kunt u kiezen wat bij u past en wat u nodig hebt. Bij CV-Compleet bieden we onder andere pompen met:
  • ingebouwde toerenregeling;
  • energiezuinig verbruik (door de autoAdapt functie);
  • ingebouwde toerenregeling;
  • ingebouwde traploos regelende toerenregeling;
  • geïntegreerde elektronische vermogensregeling.
 

Bestel snel bij CV-Compleet

U kunt op onze website het volledige aanbod van pompen voor uw vloerverwarming verdelers vinden. Online zijn de pompen direct te bestellen, met een gratis levering vanaf € 90,-. U kunt bij ons veilig achteraf betalen en u ontvangt 100% fabrieksgarantie. Mogelijk hebt u toch nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op. U kunt mailen naar info@cv-compleet.nl of bellen naar 0317 – 750 649.