0
Winkelwagen

Thermrad Basic-4 Badkamer design radiator

Thermrad handdoek radiator


Weergave:
 


Bezig met laden...
Jarenlange praktijkervaring
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie

Thermrad Basic 4 Badkamer-designradiator

Bent u op zoek naar een handdoek/badkamerradiator die het comfort en de handigheid van een handdoekradiator in de badkamer combineert met compactheid en een elegante afwerking? Zoekt u een product dat zich profileert als de absolute top als het gaat om prijs/kwaliteitverhouding? Dan bent u bij de Thermrad Basic 4 absoluut aan het beste adres. Deze eenvoudige, compacte radiator vormt de basis voor iedere badkamer. Door het eenvoudige model en de goede afwerking past dit model in iedere badkamer en past het bij vrijwel iedere badkamer-interieur.
 
De Thermrad Basic 4 designradiator is voorzien van een viertal aansluitingen en is leverbaar in 13 verschillende uitvoeringen. Het model is uitgevoerd in twee kleuren: wit (RAL 9016) en chroomkleurig. Daarnaast is dit type in een uiteenlopende maatvoering. De hoogte van de radiator is te kiezen uit 764, 1172 en 1750 millimeter, qua breedte kunt u kiezen uit 500, 600, of bij het langste model zelfs 750 millimeter. Nagenoeg alle combinaties maten zijn te leveren in een keuze uit wit of chroom.
 
Alternatieven
Mocht u op zoek zijn naar een ander model badkamerradiator, dan kunt u in ons assortiment een groot aantal alternatieven vinden. Binnen het Thermrad-aanbod kunt u bijvoorbeeld ook de Basic 6-serie, de BasicBow-6 of de Top 6-serie kiezen. De Basic 6-serie verschilt van de Basic-4 op het vlak van aansluitingen: de naam zegt het al, de Basic-6 heeft een zestal aansluitingen in plaats van vier. In deze lijn kunt u ook kiezen voor een BasicBow radiator, deze heeft een lichte buiging. De Basic-top lijn verschilt van de reguliere basic lijn doordat de horizontale buizen van de radiator, boven op de collectoren gemonteerd zijn, in plaats van ertussen. Mocht dit dus beter bij uw interieur passen, dan kunt u ervoor kiezen om een radiator van deze lijn te verkiezen boven de reguliere basic lijn.