Jaga Strada wandmodel Ral 9016

Jaga Strada wandmodel kopen bij CV Compleet

Bent u op zoek naar een Jaga Strada wandmodel convector? Dan vindt u deze in het ruime assortiment van CV Compleet. CV Compleet verkoopt diverse soorten Jaga radiatoren, waaronder het Jaga Strada wandmodel. Deze convector heeft de felbegeerde IF Design Award gewonnen voor haar vernieuwende design. Het model is bij ons leverbaar in verschillende maten. Zo kunt u een 20 cm, 35 cm, 50 cm, 65 cm en 95 cm hoge uitvoering bij ons bestellen. Voor iedere hoogte zijn er ook weer diverse types verkrijgbaar. Bekijk direct welke afmeting en type convector aansluit bij uw wensen en plaats uw bestelling. Tevens kunt u bij ons terecht voor de juiste onderdelen om de convector aan te sluiten.

Convector Jaga Strada wandmodel

Bent u op zoek naar een wandconvector met een prachtig design, dan is het Jaga Strada wandmodel wellicht wat voor u. Dit is namelijk een zeer krachtige verwarmingsoplossing die zich kenmerkt door zijn moderne en strakke design. Het design is zelfs dermate bijzonder, dat de Strada het IF Design Award heeft gewonnen. De radiator heeft een robuuste bekleding met een vlak voorpaneel en strak aluminium designrooster. Het model is voorzien van de Low-H²0 technologie, deze zorgt met zijn geleidende en zeer snelle warmtewisselaar voor een energiezuinige verwarming. Daarnaast is hij verkrijgbaar met het Dyanmic Boost Effect (DBE). Hiermee is het mogelijk de ruimte zeer snel te verwarmen.

Het aanbod Jaga Strada radiotoren

In het uitgebreide assortiment van CV Compleet vindt u diverse uitvoeringen van de Jaga Strada radiotoren. Zo is het model te bestellen in verschillende hoogtes. U kunt kiezen voor een 20 cm, 35 cm, 50 cm, 65 cm of 95 cm hoge radiator. Daarnaast bieden wij voor iedere hoogte weer diverse types en afmetingen aan. Zo is kunt u de 20 cm uitvoering in type 6, type 10, type 15 of type 20 bestellen. Bekijk de verschillende specificaties en kies de convector die aansluit bij uw wensen. De convectoren zijn leverbaar in diversen RAL kleuren op aanvraag.

Jaga convector bestellen

Heeft u een Jada Strada radiator met de gewenste eigenschappen en afmetingen gevonden? Plaats dan snel een bestelling met uw convector en de gewenste aansluitonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een handwiel, thermostaatknop of universeel aansluitset. De convectoren worden deels voor gemonteerd geleverd, zodat zij snel geïnstalleerd kunnen worden. Voor meer informatie over de Jaga convectoren kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder over het Jaga Strada wandmodel convector.