0
Winkelwagen

Radiatoren

Radiatoren kopen


Radiatoren

In de winter willen we er allemaal lekker warm bij zitten. In de zomer zijn de radiatoren weinig tot niet in gebruik maar wel aanwezig, dan zou het fijn zijn als deze er toch goed uitzien. U bent waarschijnlijk al tot de ontdekking gekomen dat een nieuwe radiator of verwarming uitzoeken niet zo eenvoudig is als dat het in eerste instantie lijkt. Het ruime aanbod kan soms juist verwarring veroorzaken. Daarom is het belangrijk om te weten welk type of merk het beste bij uw wensen aansluit. Bij CV-compleet kunnen wij u daar zeker bij helpen en dat met een verrassende goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ons assortiment biedt verschillende ledenradiatoren (ook wel kolomradiatoren genoemd), paneelradiatoren (of plaatradiatoren), designradiatoren (voor een nette uitstraling) of elektrische radiatoren aan. Er zijn meerdere factoren waar u rekening mee moet houden. Om te beginnen het formaat. Dit is afhankelijk van de grootte of inhoud van een ruimte waarin de radiator geplaatst wordt. Een grote ruimte heeft immers meer verwarming nodig dan een kleine ruimte. Zolang het formaat goed aansluit op de omgeving betekent dit voor u de optimale warmtebeleving. Daarnaast zijn de afmetingen ook van belang voor de plek waar de radiator geplaatst dient te worden. Niets is vervelender dan het aanschaffen van een goed product waar bij plaatsing duidelijk wordt dat deze niet past. Daarnaast staat dit product over het algemeen bekend om het hoge energieverbruik. Gelukkig zijn er verschillende merken bijvoorbeeld Jaga of Henrad/Stelrad die ieder op hun eigen manier het energieverbruik weten te minimaliseren. Dit scheelt op de langere termijn aanzienlijk in de gebruikskosten. Op deze manier heeft u alle luxe en comfort die u wenst zonder te veel te betalen. Heeft u al een radiator en heeft u alleen onderdelen nodig zoals aansluitmaterialen of andere benodigdheden? Ook dan bent u aan het juiste adres. Laat ons weten wat uw voorkeuren zijn, dan zorgen wij ervoor dat u in de koudere dagen er lekker warm bijzit. Mocht u door de verschillende opties het overzicht verliezen dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Voor het leveren van radiatoren in België brengen wij verzendkosten in rekening, vraag hiervoor via onze mail (info@cv-compleet.nl) een prijsopgave voor uw bestelling.