0
Winkelwagen

Solar HD-RAD Handdoek radiator

Solar Radiatoren CV-Compleet


Weergave:
 


Bezig met laden...

Solar HD-RAD Handdoek radiator

De Solar handdoekradiator is een geweldig mooi en stijlvol product voor uw keuken of badkamer. Door het tijdloze design en de mooie afwerking past deze radiator in elke daarvoor geschikte ruimte. Een natte of droge ruimte is pas af met de juiste warmtevoorziening. Met dit type handdoekradiator zorgt u én voor warmte én voor een luxe uitstraling. Daarbij heeft u altijd warme handdoeken. Niets is zo lekker en voelt zo comfortabel als een droge warme handdoek na uw douche of bad. De Solar handdoekradiator is een voordelige, hoogwaardige designradiator met mooie afwerking. Met deze radiator ligt een heerlijk luxe warme en droge handdoek altijd voor u klaar. De wijd uit elkaar geplaatste buizen zorgen ervoor dat u uw handdoeken gemakkelijk op kunt hangen. Leverbaar in diverse afmetingen en kleurstellingen.
 
Solar levert mooie kwalitatief uitstekende producten met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De mooie radiatoren kunnen zeer goed geplaatst worden in badkamers en keukens. De handdoek radiator van Solar is dubbel functioneel: het droogt uw handdoeken na een douche of bad en het verwarmt uw ruimte. Belangrijk is de Wattage van de radiator, de warmteafgifte wordt weergegeven in °C. Een gemiddelde temperatuur van boven de 20°C  is in een badkamer wenselijk. De badkamer handdoekradiator is uit voorraad leverbaar in diverse hoogtes en breedtes.
 

Details en alternatieve producten

De Solar handdoek radiator is samengesteld uit horizontale en verticale buizen. De aansluitingen zijn aan bovenkant en onderkant, zowel links als rechts als midden-onder. De radiatoren worden geleverd inclusief wandbevestiging en hebben een garantie van vijf jaar. Tijdloos design voor een ideale prijs.
In ons assortiment vindt u uiteraard ook andere vergelijkbare merken die elegante en kwalitatief goede designradiatoren verkopen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor diverse modellen van van Thermrad, Plieger of Zehnder en Vasco. Al onze producten hebben de standaard fabrieksgaranties en worden snel geleverd. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.