Thermrad Compact 4 Plus

Thermrad Compact 4 Plus

Thermrad Compact 4 Plus radiators kenmerken zich door een degelijke en solide constructie en tijdloos design. In geen enkele ruimte zou deze radiator misstaan. De radiator van Thermrad compact 4 is een prettig formaat radiator die heerlijke warmte geeft. Duurzaamheid en energieverbruik zijn belangrijke factoren die meespelen bij de aanschaf van een goede radiator. De Thermrad radiator voldoet aan beide, de radiator is zuinig in energieverbruik en bijzonder duurzaam. Bij alle Thermrad Compact radiatoren zijn de bovenkanten en zijkanten zorgvulidig afgewerkt met een fraaie sierlijst. Deze sierlijst vormt de warmte-doorlatende omkasting vormen. Door deze beschermende omkasting zijn de Thermrad radiatoren bijzonder kindveilig en vanwege dit feit ook uitermate geschikt voor scholen en zorginstellingen.
 
De Thermrad Compact 4 Plus is een iedeale radiator voor het vervangen van bestaande radiatoren als de onderaansluiting niet wenselijk is. Deze radiator heeft immers vier aansluitingen en ook nog eens aan beide kansen. De prijs voor deze multi-functionele radiator is ook nog eens bijzonder gunstig. Alle radiatoren zijn aan de achterzijde voorzien van een aangelaste ophangstrip voor onzichtbare ophanging door de bijgeleverde consoles. Hierdoor is de montage van deze radiator niet alleen gemakkelijk uitvoerbaar, maar ook nog eens mooi weggewerkt. Hierdoor zal deze radiator in geen enkele ruimte opvallen. Iedereen wenst een mooie radiator die samensmelt met het interieur en het vertrek voorziet van heerlijke behaaglijke warmte
 

Details

Thermrad Compact 4 Plus zijn voorzien van vier aansluitpunten van ½ inch. Twee aan de rechterkant en twee aan de linkerkant van de radiator, waarop de radiatorkraan en het voetventiel kunnen worden aangesloten.
De radiator heeft een garantie van 10 jaar op door roesten. Leverbaar in de kleur Ral 9016. De dikte van deze radiatoren Compact 4 Plus zijn als volgt voor de verschillende types: type 11 - 70 mm, type 21 - 73 mm, type 22 106 mm, type 33 165 mm.