PVC Afvoerbuizen

PVC afvoerbuizen van CV-Compleet

Bent u op zoek naar PVC afvoerbuizen? Op onze website vindt u diverse typen afvoerbuizen van PVC. Van 32 x 3,0 mm tot 60 x 4,0 mm. Om verstopping of onfrisse geuren te voorkomen, dienen afvoeren nauwkeurig te worden aangelegd. Hierbij is van belang dat u de juiste (PVC) afvoerbuizen en benodigdheden aanschaft. Om uw zoektocht te vereenvoudigen, leggen wij hieronder uit waarvoor het materiaal dient. Heeft u vragen over PVC afvoerbuizen? Of wilt u meer weten over de manier van verzending of betaling? Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0317-75 06 49 of stuur een e-mail naar info@cv-compleet.nl.
 

Wat zijn PVC lijm afvoerhulpstukken?

Met PVC lijm afvoerhulpstukken bedoelen wij buizen en hulpstukken met een lijmverbinding. In ons assortiment vindt u diverse soorten, waaronder 32 mm, 40 mm, 50 mm, 75 mm en 110 mm. Deze hulpstukken zijn perfect voor de aanleg van afvoerleidingen.
 

PVC lijmen en reinigers

Om de PVC lijm afvoerstukken te kunnen gebruiken, is speciale PVC lijm nodig. Ook hierin hebben wij een breed aanbod. Wilt u precies weten welke lijm of reiniger u nodig heeft? De specificaties van het type product leest u in de productomschrijving. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.
 

PVC afvoerhulpstukken met manchet verbinding

PVC afvoerhulpstukken met manchet verbinding hoeven, in tegenstelling tot PVC lijm afvoerhulpstukken, niet gelijmd te worden. Deze verbindingen hebben een ring van rubber waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangesloten.
 

Wat zijn hemelwaterafvoer materialen?

Met hemelwaterafvoer materialen beschermt u uw woning of kantoorpand tegen (grote hoeveelheden) neerslag. Op onze website vindt u verschillende soorten hemelwaterafvoer buizen en bijbehorende hulpstukken. Heeft u vragen over hemelwaterafvoer buizen of hulpstukken? We beantwoorden ze graag!
 

Waarvoor dienen rioolbeluchters?

Rioolbeluchters voorkomen stankoverlast in de binnenriolering. Goed om te weten: bij een teveel aan regen- of afvalwater kan er druk komen te staan op een riolering. Dit wordt ook wel onderdruk genoemd. Door deze 'onderdruk’  ontstaat er verbinding met de riolering, wat kan resulteren in stankoverlast. Met rioolbelichters voorkom je deze onfrisse geurtjes.

Schrobputten en vloerputten zijn ideaal voor sanitaire voorzieningen die intensief gebruikt worden, zoals spoelkeukens van restaurants en doucheruimtes van fitnesscentra. Schrobputten en vloerputten voeren grote hoeveelheden water moeiteloos af, waardoor je de hygiene vergroot.