Jaga Strada Hybrid Verwarmen en Koelen

Jaga Strada Hybrid kopen bij CV Compleet

Bij CV Compleet vindt u ook de nieuwe generatie convectoren, de Jaga Strada Hybrid. Met deze convectoren kunt u uw ruimte zowel verwarmen als koelen wanneer u hem combineert me een warmtepompinstallatie. De convector is naast de Low-H²0 technologie voorzien van het DBH-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat ook kleinere modellen de ruimte kunnen verwarmen op lagere watertemperaturen. Bent u benieuwd geworden naar dit model? Lees dan verder voor meer informatie. Natuurlijk kunt u de gewenste convector ook direct bestellen in de juiste maat en uitvoering.

Verwarmen en koelen met de Jaga Strada Hybrid

Heeft u een warmtepomp in huis en wilt graag een innovatieve convector aanschaffen, dan is de Jaga Strada Hybrid een uitstekende keuze. Wanneer u de convector combineert met uw warmtepompinstallatie, kunt u zowel energiezuinig verwarmen als koelen. Het koelen van een ruimte is mogelijk met behulp van het DBH-systeem (Dynamic Boost Hybrid-systeem). Dit systeem maakt het mogelijk om ook met compactere modellen de ruimte te verwarmen op lagere watertemperaturen Of dat u de ruimte nu wilt verwarmen of koelen, de Strada Hybrid levert de hoogste afgifte. De Hybrid heeft sensoren die ervoor zorgen dat de juiste werkstand automatisch wordt geactiveerd. Op deze manier zorgt hij voor een optimaal binnenklimaat.

Het assortiment Jaga convectoren

CV Compleet biedt de Jaga Strada Hybrid aan in diverse afmetingen en types. Zo kunt u kiezen voor vier verschillende hoogtematen,350 mm, 500 mm, 650 mm en 950 mm. Wilt u bijvoorbeeld een convector met een hoogte van 500 mm aanschaffen? Dan kunt u kiezen voor type 10, 11, 15, 16, 20 of 21. Voor ieder type zijn er weer uitvoeringen te vinden met onder andere verschillende maten en wattages. Heeft u passende aansluitsets nodig, dan kunt u deze ook bij ons bestellen.

De Strada Hybrid bestellen

Wilt u de ruimtes in uw woning of pand zowel kunnen verwarmen als koelen? En heeft u een warmtepompinstallatie? Bestel dan de Jaga Strada Hybrid bij CV Compleet. Wij zorgen voor een snelle levering bij u thuis. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de eigenschappen van de producten. Wij informeren u graag verder de Jaga Strada Hybrid convector.