Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Jaga Strada Hybrid Verwarmen en Koelen

De Jaga Strada Hybrid is de nieuwe generatie convectoren voor verwarmen en koelen.

De Jaga Strada Hybrid is leverbaar in diversen kleuren.

De nieuwste innovatie convector radiator van Jaga is de Hybrid. De Jaga Strada Hybrid heeft naast de Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om de ruimte te koelen. Dankzij het nieuwe DBH systeem van Jaga kunnen ook  kleinere afmetingen convectoren verwarmen op lage watertemperatuur.
Bij niet condenserend koelen als bij verwarmen heeft de Jaga Strada Hybrid de hoogste warmteafgifte. 
De convector is uitgerust net een automatische sturing met sensoren, hierdoor wordt de juiste werkingsstand geactiveerd.

 


De Strada Hybrid heeft naast de Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om een ruimte snel te koelen. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga kunnen ook compactere modellen verwarmen op lage watertemperaturen. Zowel bij niet-condenserend koelen (light cooling) als bij verwarmen levert de Strada Hybrid de hoogste afgifte. Het toestel is voorzien van een automatische sturing met sensoren, zodat telkens de juiste werkingsstand geactiveerd wordt en je in ieder seizoen verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat.