Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Uponor koppeling

Uponor koppeling kopen bij CV Compleet

Bij CV Compleet kunt u ook terecht voor een Uponor perskoppeling. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere S-Press Plus perskoppelingen, knie overgangen en overgang verlopen in diverse maten en uitvoeringen. De perskoppelingen zijn zowel geschikt voor het aansluiten van de CV als drinkwater. Bekijk direct ons aanbod en kies de koppelingen die geschikt zijn voor uw leidingsysteem. Bestel en de installatieonderdelen worden al binnen een werkdag bij u geleverd.Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
   1  2 3  

Uponor perskoppeling

Wanneer u een verwarming- of drinkwateraansluiting wilt aanleggen, heeft u goede perskoppelingen nodig. Bent u op zoek naar producten van zeer goede kwaliteit, dan zijn de koppelingen van Uponor een uitstekende keuze. De installatiematerialen van dit merk zijn namelijk zeer betrouwbaar en 100% lekdicht. Daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudig te installeren. CV Compleet verkoopt onder andere S-Press Plus koppelingen. Deze lijn heeft nieuw ontworpen fittingen en een stroomgeoptimaliseerd ontwerp. Ze kunnen de zwaarste omstandigheden aan. Daarnaast vindt u bij ons diverse overgangen voor een meerlagenleidingsysteem (MLC).

Ontdek het assortiment van CV Compleet

In het ruime assortiment van CV Compleet vindt u niet alleen Uponor perskoppelingen, maar ook knie overgangen en overgang verlopen. Deze installatiematerialen worden aangeboden in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kunt u een eindstop van 16 mm, 22 mm, 25 mm of 32 mm bestellen. Knieovergang nodig? Bij ons is onder andere een 16 mm x 15 mm buis CU buis 110 cm, 20 mm x 1/2" buiten, 25 mm x 3/4" binnen en 32 mm x 1" buiten verkrijgbaar. Diverse overgang verlopen die u bij ons vindt zijn de 16 mm x 15 mm buis CU, 20 mm x 22 mm buis CU recht en 25 mm x 28 mm buis CU recht.

Bestel uw Uponor koppeling/h2>

Bekijk de verschillende maten en uitvoeringen van de Uponor perskoppelingen en verlopen die wij aanbieden en kies de geschikte materialen. Gaat u aan de slag met het verwerken van perskoppelingen? Dan heeft u ook een hand- of accuperstang nodig. Deze kunt u ook bestellen bij CV Compleet. Wij zorgen ervoor dat de materialen zo snel mogelijk worden geleverd. Voor vragen over een Uponor koppeling kunt u ons altijd bellen of mailen.