0
Winkelwagen

Dimplex elektrische radiatoren

Dimplex elektrische radiatoren bestellen bij CV Compleet

Op zoek naar elektrische radiatoren van Dimplex? Dan zit u helemaal goed bij CV Compleet. Wij bieden namelijk verschillende soorten elektrische radiatoren van dit merk aan. Bij ons vindt u convectoren in diverse maten en met variërende vermogens. Bekijk hier direct het ons uitgebreide aanbod en ontdek de specificaties van de modellen. Vervolgens kiest u de radiator die aansluit bij uw wensen en de ruimte waar u het toestel wilt toepassen. De gekozen radiator is eenvoudig te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft.Weergave:
 


Bezig met laden...

Maak kennis met Dimplex

Dimplex is een merk dat convectoren levert die geschikt zijn voor heel veel verschillende toepassingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer, garage of kantoorruimte. Ook voor de kleine ruimtes bieden zij oplossingen. Zij passen verschillende technologieën toe bij hun producten. Zo zorgen zij ervoor dat ze zeer gemakkelijk te bedienen zijn en energie besparen. De toebehoren die zij ontwikkelt hebben, zoals de Dimplex Accessaris NCU-2R digitale temperatuur controle, kunnen gebruikt worden voor een ventilatorconvenctor.

Ontdek ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende modellen van Dimplex. Welk model u kiest hangt voor een groot gedeelte af van de ruimte waar u de radiator wilt plaatsen. Zo kunt u kiezen voor een wandmodel, maar kunt u ook gaan voor een vrijstaand model. Een mooi voorbeeld van een elektrische wandradiator is de PLX050E. Een model dat zowel als vrijstaande convector als wandmodel kan worden gebruikt is de DTD4T. Ook de DX 420 E is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar wandmodel.

Plaats een bestelling

Meer weten over de Dimplex elektrische radiatoren in het assortiment van CV Compleet? Of heeft behoefte aan advies bij het maken van een keuze? Dan kunt u altijd rekenen op onze specialisten. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Natuurlijk kunt u de gewenste radiator ook direct bestellen. Wij bieden gratis verzending vanaf €90,- en snelle levering