0
Winkelwagen

Ecof elektrische radiatoren

Eco-F elektrische radiatoren bestellen bij CV Compleet

Op zoek naar Eco-F elektrische radiatoren? Dan bent u bij CV Compleet aan het juiste adres. Wij bieden verschillende convectoren van dit merk aan. Eco-f is een Europees betaalbaar kwaliteitsproduct dat in vrijwel iedere ruimte gemakkelijk toe te passen is. Of dat u nu op zoek bent naar een kachel die een badkamer vlot kan opwarmen, of dat u uw garage of kantoor snel op temperatuur wilt brengen, de Eco-f is geschikt voor vrijwel iedere toepassing. Bestel hier direct de gewenste radiator of lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.Weergave:
 

Voordelen van elektrische verwarming

Elektrische verwarming biedt veel voordelen. Wij zetten een aantal van de voordelen voor u op een rij:

  • -Lage investeringskosten
  • -Lage verbruikskosten
  • -Zeer geschikt voor mensen met allergieën of astma
  • -Stroom wordt zonder verlies omgezet in warmte
  • -Schoon en milieuvriendelijk
Genoeg redenen dus om een ruimte in uw woning te voorzien van een Eco-F elektrische radiator. Het is een ideale oplossing voor ruimtes die niet de hele dag verwarmt hoeven te worden. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer. Hier heeft u waarschijnlijk alleen ’s ochtends en ’s avonds warmte nodig. Met een elektrische convector is dit heel eenvoudig in te stellen.

 

Kies de gewenste convector

Bij CV Compleet vindt u verschillende uitvoeringen van de Eco-F F129 Atlantic. Ze variëren onder andere in vermogen en maat. Het model is uitgevoerd met digitale thermostaat en open raam detectie. Weet u niet exact welke uitvoering de juiste is voor uw situatie? Dan kunt u altijd rekenen op het advies van onze specialisten. U kunt er in ieder geval vanuit gaan dat een elektrische radiator van 1000 Watt een oppervlakte van ongeveer 8 tot 14 vierkante meter verwarmt. Een convector van 2500 watt kan een grotere ruimte opwarmen.

Bestel uw producten

Lees meer over de verschillende specificaties van de Eco-F radiatoren, selecteer het gewenste model en plaats een bestelling. Verzending is gratis bij een bestelwaarde van 90,- of meer. Neem gerust contact met ons op als u behoefte heeft aan advies van een specialist. Wij informeren u graag verder over de Eco-F elektrische radiatoren.