Eldom elektrische radiatoren

Eldom elektrische radiatoren bestellen bij CV Compleet

CV Compleet biedt een ruim assortiment met Eldom elektrische radiatoren aan. Deze radiatoren zijn ideaal om uw woning, badkamer, hal of garage op een snelle manier te verwarmen. De temperatuur is heel eenvoudig in te stellen middels de ingebouwde digitale bedienbare thermostaat. Bekijk hier direct het aanbod en kies de radiator met het gewenste vermogen en de juiste afmetingen. Het bestellen van de gewenste producten is heel eenvoudig en snel. Meer weten over de Eldom elektrische radiatoren? Lees dan verder.

Een convector van Eldom

Eldom is een toonaangevende Europese producent en leverancier van boilers en verwarmingstoestellen. Zo produceren zij ook elektrische radiatoren van hoogwaardige kwaliteit. Deze radiatoren of convectoren zijn ideaal als ruimteverwarming. Ze kunnen namelijk op plaatsen worden geïnstalleerd waar geen gasaansluiting of ander verwarmingssysteem aanwezig is. Daarom zijn ze ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld vakantiehuizen, garages, slaapkamers en schuren. Een andere manier waarop een convector van Eldom regelmatig wordt toegepast is als booster bij vloerverwarming. Vloerverwarming warmt traag op, terwijl een convector zeer snel op temperatuur is. Zo zorgt hij ervoor dat de temperatuur in de ruimte snel aangenaam is.

Eldom elektrische wandconvectoren

Bij CV Compleet vindt u verschillende uitvoeringen van de bekende Eldom elektrische wandconvectoren. Deze wandconvectoren zijn uitgevoerd met een digitale thermostaat en open raam detectie. Ze variëren in vermogen en afmeting. Wanneer u een Eldom convector wilt bestellen, moet u rekening met het oppervlak van de ruimte dat u wilt verwarmen. Zo kan een elektrische radiator van 1000 Watt een oppervlakte van ongeveer 8 tot 14 vierkante meter opwarmen en een exemplaar van 3000 watt ongeveer 24 tot 32 vierkante meter.

Bestel uw radiator

Heeft u behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste radiator? Of wilt u meer weten over de specificaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Uiteraard kunt u de gewenste uitvoering ook direct bestellen. Wij bieden gratis verzending vanaf €90,- en een snelle levering.