Elektrische radiatoren met wifi

Elektrische radiatoren met wifi van CV Compleet

Op zoek naar zeer gebruiksvriendelijke radiatoren met wifi? Dan kunt u zeker terecht bij CV Compleet. In ons assortiment vindt u verschillende radiatoren die voorzien zijn van een digitale thermostaat met wifi. Deze radiatoren zijn van het merk BEHA en staan bekend als kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige toestellen. Bekijk hier direct ons aanbod en selecteer de convector met het wattage en de maat die aansluit bij uw wensen. U kunt het model vervolgens eenvoudig bij ons bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering bij u thuis.

Ontdek de elektrische radiatoren van Beha

Beha is een merk dat zich kenmerkt door zijn Noorse degelijkheid. Zij bieden de ideale verwarming om uw ruimte op te warmen. De radiatoren kunnen in vrijwel iedere plek in uw woning worden toegepast. Zo is hij zeer goed te gebruiken in de woonkamer, slaapkamer, hal of toilet en zelfs in de badkamer. Door de eenvoudige bediening van het model is hij gebruiksvriendelijker dat ooit. De verwarming heeft een geavanceerd lage temperatuur lage temperatuur element. Op deze manier ervaart u nog meer comfort in de ruimte. Het speciale lage temperatuur element zorgt er ook voor dat hij zeer geschikt is voor mensen met allergieën of astma.

De kenmerken van de radiator

De Beha elektrische radiatoren met wifi zijn verkrijgbaar in diverse modellen die verschillen in wattage en maat. Zo kunt u bij ons de Beha 500W-L, 750W-L en 1000W-L bestellen. Wij zetten een aantal kenmerken van deze convectoren voor u op een rij:

  • Eenvoudig te installeren
  • Nauwkeurige elektronische thermostaat
  • Child-proof deksel op het bedieningspaneel
  • Dubbel geïsoleerd
  • Ventilatie uitgang aan de voorzijde
Selecteer direct het model dat aan uw wensen voldoet en bekijk de verschillende specificaties.

 

Plaats een bestelling

Welk elektrische radiator met wifi uit het assortiment van CV Compleet voldoet aan uw wensen? Ontdek de mogelijkheden en plaats direct een bestelling. Wij zorgen er vervolgens voor dat de producten snel bij u thuis geleverd worden. Wij bieden gratis verzending bij 90,- of meer. Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Wij informeren u graag verder over de elektrische radiatoren met wifi.