0
Winkelwagen

Gereedschap

Weergave:
 


Bezig met laden...

Gereedschap

Zonder gereedschap had de wereld er heel anders uitgezien. Gereedschappen zijn hulpmiddelen om diverse materialen te kunnen bewerken welke zonder deze gereedschappen niet of moeilijk te bewerken zouden zijn. Mooie voorbeelden zijn het netjes door kunnen knippen van buizen of kabels. Of totaal iets ander zoals het bewerken van zeer hete materialen zoals vloeibaar glas. Het bewerken ervan is niet te doen zonder geschikt gereedschap. Wij als mensen zijn niet de enigen die gebruik maken van gereedschappen. Verschillende dieren zoals mensapen, vogels, otters en nog veel meer dieren gebruiken sterkere materialen uit hun omgeving om iets kapot te maken, te vangen of te bouwen.

Voor iedere werkgelegenheid zijn er andere hulpmiddelen nodig. In bijvoorbeeld een keuken wordt er ander gereedschap gebruikt dan op een werkplaats. Voor het doorzagen van een balk gebruikt je immers geen kartelmes, hetzelfde geldt voor het doorsnijden van een tomaat, dat gebeurt ook niet met een zaag. Hoewel ze hetzelfde resultaat geven is niet ieder gereedschap geschikt voor elke klus. Het vinden van het juiste gereedschap is daarom niet alleen praktisch maar ook duurzamer. Want als gereedschap gebruikt wordt waarvoor het gemaakt is gaat het langer mee dan als het voor andere handelingen wordt gebruikt waar het niet voor gemaakt is. Het kan harder slijten dan nodig is en moet op z’n tijd ook eerder vervangen worden.
 

Gereedschap bij CV-Compleet

Gereedschap in de elektra sector moet vooral veilig, betrouwbaar en professioneel zijn. Zonder deze punten kunnen er ongelukken gebeuren. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is er voor elke handeling een bijpassend stuk gereedschap ontwikkeld om zo optimaal mogelijk de handelingen uit te kunnen voeren. Het werkt niet alleen fijner en sneller, maar ook het eindresultaat zal kwalitatief beter en duurzamer zijn. En met een beter eindresultaat heeft u ook een meer tevreden klant. Goed en vooral juist gereedschap is dus niet alleen veilig, maar ook efficiënter tijdens het werk en erg belangrijk voor de kwaliteit van het eindresultaat.

Het fijne van goed gereedschap is dat een echte vakman de vrijheid krijgt om te doen waar hij goed in is. Met gereedschap van slechte kwaliteit of verkeerd gereedschap kan een vakman minder goed zijn werk uitoefenen en kan het zo zijn dat hij belangrijke klanten misloopt. Dit wil niemand. Zorg er daarom voor dat het gereedschap in orde is, zo grijpt hij nooit mis en wordt het werk uitgevoerd zoals het moet en dat is goed.

In onze elektra categorie vindt u diverse hulpmiddelen die u uitstekend ondersteunen bij het aanleggen van elektriciteit. Ons assortiment bevat onder andere diverse buigveren van de merken Wijmefa en Deka voor het buigen van pvc-buizen. Daarnaast mogen de buisknippers van de merken Cimco en EDMA zeker niet ontbreken. Voor de kabels zelf zijn er natuurlijk de kabelscharen (Cimco), striptangen (Cimco en Friedrich) en diverse trekveren (Wijmefa) verkrijgbaar.