Plieger Design radiatoren

Plieger design radiatoren CV-Compleet

Plieger radiator kopen?

Bent u op zoek naar een stijlvolle of juist onopvallende radiator? Met de topmodellen van de koploper in radiator- en sanitairwereld zit u zeker goed. Plieger staat hoofdzakelijk bekend om de strakke designradiatoren die een ware eyecatcher zijn, maar ook voor een handige en elegante handdoekradiator kunt u zeker bij Plieger terecht. Met dit ruime assortiment vindt u bij Plieger een complete inrichting voor uw gehele verwarmingssysteem.
 

Plieger designradiatoren

Uw radiator mag gezien worden. Zeker met een prachtige designradiator van Plieger. Geen lelijke dikke bakken aan de muur, maar een elegant afgewerkt designstuk. Met het brede assortiment en een grote diversiteit aan soorten en maten vindt u gegarandeerd een designradiator die optimaal bij uw bestaande of nieuwe interieur past. Zoals u in het productoverzicht kunt zien, is het dan ook absoluut mogelijk om een designradiator te vinden die een waardige bijdrage levert aan een stijlvol interieur. Naast een mooi design is bij deze radiatoren ook rekening gehouden met een duurzame vervaardiging van de producten en een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Hierdoor kunt u met een radiator van Plieger gegarandeerd jaren genieten van een goede warmteafgifte. Standaard zijn de meeste modellen uitgerust met een viertal aansluitpunten aan de weerskanten van de radiator. Aan de onderzijde vindt u twee aansluitingen. Of deze zich in het midden of aan de linker- en rechterzijde van de radiator bevinden, is afhankelijk van het model dat u gekozen heeft.
 
Uiteraard vindt u bij ons niet alleen een ruim aanbod aan soorten, maten en wattages, maar ook alle aansluit- en installatiematerialen die u nodig heeft om uw radiator direct in het systeem te verwerken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze ervaren professionals. U kunt ze bereiken via telefoon of mail voor al uw product- of installatievragen. Vanzelfsprekend helpen we u graag met het vinden van de perfecte producten voor al uw warmtewensen.