Radson Radiatoren

Radson Radiatoren CV-Compleet

Radson Radiatoren

Radson radiatoren zijn degelijk en klassiek vormgegeven radiatoren die in elk interieur passen. Door het tijdloze design, de duurzame constructie, de gemakkelijke montage met verschillende aansluitpunten is deze radiator een zeer goede keuze. Deze type radiatoren bevat boven- en zijbekleding voor extra veiligheid. Waarom zou u voor de Radson radiatoren kiezen? Omdat deze radiatoren zeer goed geprijsd zijn, een goede garantie bieden, in diverse modellen en formaten leverbaar zijn, gemakkelijk zijn te monteren en van ijzersterke kwaliteit zijn. De Radson radiator heeft een verzorgde afwerking, en nette afwerking en daarnaast biedt de radiator de nodige bescherming. De warmte-afgifte is zeer comfortabel en gelijkmatig. Onmisbaar voor een heerlijk en gezellig gevoel bij koudere dagen. Ook zeer geschikt voor de verwarming van kantoor- en bedrijfsruimtes. In het assortiment kent diverse types en verschillende sterktes, variërend van 1100 tot 2843 Watt.
 

Details

Radson Compact radiatoren. Deze radiatoren hebben een verzorgde afwerking met boven-bekleding en zijbekledingen die fabrieksmatig gemonteerd is. Het profiel is netjes afgerond en biedt daardoor de nodige bescherming. De radiator wordt geleverd en inbegrepen in de prijs: L-consoles voor ophanging aan de wand, één draaibare ontluchter, één blindstop en schroeven en pluggen. De montage met 4 of 6 aangelaste ophangstrippen zijn aan de achterzijde van de radiator aangebracht. Bij meerdere types is er de mogelijkheid voor een smalle of brede montage. De radiator heeft 4 x een aansluiting 1/2" aan elke zijkant twee stuks. Standaardkleuren RAL 9016, maar de radiatoren kunnen ook in diverse andere RAL- kleuren worden geleverd.
De Radson Radiatoren hebben een garantietermijn van 10 jaar op alle fabricagegebreken die voor een verwarmingssysteem met warm water, werd gebruikt. De garantie geldt niet voor gebreken door installatiefouten, of factoren extern aan de radiator, transport en behandelingsschade of onbehoedzaam gebruik. De warmteafgifte wordt weer gegeven in 75/65/20°C. Bestel nu of kom langs voor advies!