Tesy elektrische radiatoren

Tesy elektrische radiatoren bestellen bij CV Compleet

Bekijk hier het aanbod van CV Compleet met Tesy elektrische radiatoren. Tesy is niet alleen het merk voor boilers, maar zij produceren en leveren ook andere verwarmingsoplossingen zoals elektrische radiatoren. De producten hebben een mooi design en zijn toe te passen in vrijwel iedere ruimte. Meer weten over Tesy en hun elektrische radiatoren? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct het gewenste model bestellen. Verzending is gratis bij een bestelwaarde van 90,- of meer.

Ontdek de voordelen van elektrische verwarming

Heeft u een ruimte zonder goede verwarming? Of is de hoofdverwarming niet toereikend in een specifieke ruimte in uw huis? Dan is elektrische verwarming een uitstekende oplossing. Elektrische radiatoren kunnen op vrijwel iedere plek in huis worden aangesloten en zijn heel gemakkelijk in gebruik. Maar ze brengen nog meer voordelen met zich mee. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • -Lage investeringskosten
  • -Lage verbruikskosten
  • -Milieuvriendelijk
  • -Geschikt voor mensen met astma of allergieën
  • -Stroom wordt zonder verlies omgezet in warmte
Neemt gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de voordelen.

 

Tesy convectoren in diverse uitvoeringen

De Tesy convectoren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Houdt bij het maken van een keuze rekening met het oppervlak van de ruimte die u wilt verwarmen. Selecteer vervolgens het juiste vermogen en de passende maat die daarbij aansluit. Heeft u een ruimte van 8 tot 14 vierkante meter? Dan is een radiator met een vermogen van 1000 watt voldoende. Ruimtes met een oppervlakte van 24 tot 32 vierkante meter hebben meer baat bij een convector van 3000 watt.

Uw radiator bestellen

Komt u er niet uit bij het kiezen van de juiste Tesy radiator? Dan kunt u altijd bij onze specialisten terecht voor advies op maat. Wij denken graag met u mee. Wanneer u de gewenste uitvoering heeft gevonden, kunt u deze gemakkelijk en snel bij ons bestellen. Wij bieden gratis verzending bij bestellingen van 90,- of meer.