Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

VTE In-line verdeler met flowmeters

VTE In-line vloerverwarming verdeler bestellen bij CV Compleet

Gaat u vloerverwarming aanleggen en zoekt u een VTE In-line verdeler met flowmeters? Dan kunt u terecht bij CV Compleet. Bij ons vindt u alle installatiematerialen die u nodig heeft om vloerverwarming op de juiste wijze aan te leggen. Wij verkopen onder andere diverse VTE In-line vloerverwarming verdelers. De verdelers zijn verkrijgbaarvoor 2 groepen tot en met 16 groepen. Tevens zijn er verschillende universele knelsets verkrijgbaar. Heeft u de gewenste vloerverwarming verdeler en bijbehorende materialen gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig en snel bij ons bestellen. Voor vragen of advies bij het maken van uw keuze kunt altijd contact met ons opnemen.Weergave:
 


Bezig met laden...
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie

VTE In-line vloerverwarming verdeler

De VTE In-Line vloerverwarming verdeler met flowmeters en pomp in ons assortiment is toepasbaar bij installaties met een cv-ketel. Deze verdeler heeft een minimale aanvoer temperatuur nodig van 55°C. Er kunnen vloerverwarmingsbuizen met verschillende diameters op worden aangesloten met de hiervoor benodigde adapters. Deze adapters worden ook meegeleverd met de set. Daarnaast is hij voorzien van instelbare debiet meters (flowmeters) en thermische kranen M30. Met deze thermische kranen is het mogelijk om een zoneregelling aan te sluiten.
 

Het assortiment van CV Compleet

Naar welke type vloerverwarming verdeler bent u op zoek? In ons complete aanbod vindt u verdelers voor diverse hoeveelheden groepen. Voor het verwarmen van kleinere ruimtes heeft u misschien enkel een installatie met drie of vier groepen nodig. In dat geval kiest u voor een VTE In-line verdeler voor drie groepen of de variant voor vier groepen. Betreft het een grote woning? Dan kiest u bijvoorbeeld voor VTE In-line voor 14 of 15 groepen. Heeft u een universeel knelset nodig voor de aansluiting? Ook dan kunt bij ons terecht.
 

Bestel uw producten

Bekijk hier direct ons uitgebreide aanbod en kies de verdeler of knelset die aansluit bij uw wensen. Plaats een bestelling en wij zorgen ervoor dat u het zo snel mogelijk thuis geleverd krijgt. Verzending is gratis vanaf €90,-. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder over de VTE In-line verdeler met flowmeters van CV-Compleet.