Vasco Badkamer radiatoren

Vasco badkamer radiator

Vasco Badkamer radiatoren

Een elegante en fijne badkamer vraagt ook om bijpassende assecoires. Een mooie handdoekradiator van Vasco hoort daar bij. Deze smaakvolle radiatoren passen uitstekend in een klassieke badkamer. De badkamer radiator is een element in uw natte of droge ruimte dat niet alleen verwarmd maar ook uw handdoeken droogt. Wie wil nou niet een heerlijke droge en warme handdoek na uw douche of bad? Door de ruime buizenafstand kunnen handdoeken gemakkelijk worden opgehangen. Het stijlvolle design zorgt voor een tijdloze en luxe uitstraling van uw huis. Uw badkamer of keuken krijgt door dit type radiator meteen een luxe uitstraling en u creëert een warme en behaaglijke sfeer.
 
Vasco staat erom bekend duurzame en mooi vormgegeven kwaliteitsradiatoren te leveren. De prijs-kwaliteitsverhouding staat daarbij centraal; u betaalt niet te veel voor deze handdoekadiator met uitstekend design. Vasco levert kwalitatief sterke radiatoren voor een uitstekende prijs. Leverbaar in verschillende afmetingen en kleurstellingen.
 

Details en Alternatieve producten

Vasco handdoekradiatoren zijn uit voorraad leverbaar en komen in diverse afmetingen. De radiator wordt altijd geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Gemakkelijke montage door de diverse aansluitopties: de handdoekradiator bevat zowel links, rechts als midden-onder aansluitmogelijkheden. Door de ruime buizenafstand is het gemakkelijk handdoeken op te hangen. Het design is stijlvol en klassiek waardoor deze radiator in elk type badkamer of keuken past. Onze webshop verkoopt ook vergelijkbare producten zoals de diverse modellen van Thermad, Plieger, Veraline en Zehnder. Al deze merken verkopen kwalitatief duurzame designproducten met de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Voor elk merk en product geldt de standaardfabrieksgarantie, snelle levering en een scherpe prijs. Neem voor opmerkingen en vragen vooral contact met ons op.