Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Vloerverwarmingsbuizen

✓ Meer dan 50 jaar praktijkervaring   ✓ Goedkoopste vloerverwarmingsbuis van NL   ✓ Veilig achteraf betalen 

Op zoek naar vloerverwarmingsbuis voor uw woning? Bestel eenvoudig online of bel onze productspecialisten op 0317 75 06 49. De vloerverwarmingsbuis komt in verschillende maten. De 5-laagse rol van 16 x 2 mm komt in de volgende lengtes: 90, 120, 200, 500 en 600 meter. De buizen zijn diffusdicht volgens DIN Norm 4726 en bestand tegen een maximum mediumtemperatuur van 95°C. U heeft daarbij 10 jaar verzekerde garantie. Voor Belgie en Duitsland komen er geen extra verzendkosten bij, voor materialen uit deze categorie.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie
Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis
Veilig achteraf betalen
100% fabrieksgarantie

Vloerverwarmingsbuis

Een vloerverwarmingsbuis is nodig voor de aanleg van een vloerverwarmingssyteem. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor vloerverwarming. En dat is niet voor niets. Vloerverwarming geeft een heerlijk comfortabel en luxe gevoel in huis. Niets zo lekker als thuis komen, schoenen uit doen en dan een warme vloer voelen. De warmte die van onderaf komt, verdeelt zich gelijkmatiger over de ruimte. De warmte-opbouw is prettiger en bevindt zich meer op leefhoogte dan bij normale verwarming. Ook het lagere energieverbruik is een groot voordeel van vloerwarming. U kunt hiermee veel kosten besparen. Ook de waardeverhoging van uw pand is een voordeel; huizen met ingebouwde vloerverwarming laten uw verkoopwaarde over het algemeen behoorlijk stijgen. Ook ruimtebesparing kan een enorm voordeel zijn: als u de vloerverwarming als hoofverwarming gebruikt, heeft u geen radiatoren meer nodig.
 
Voor de aanleg van vloerverwarming, heeft u vloerverwarmingsbuizen nodig. Deze buizen zijn nodig voor de aanleg en installatie van uw systeem. Afhankelijk van de grootte van uw ruimte, kiest u de benodigde lengte van de verwarmingsbuis. De vloerverwarmingsbuizen worden ingefreesd onder uw vloer. De dekvloer hoeft niet verwijderd te worden waardoor de bouwoverlast meevalt. Het infrezen van de vloerverwarmingsbuis beperkt het aanpassen van opbouwhoogte van de vloer. De aanleg van de vloerverwarming is daarnaast snel; in de meeste gevallen kan de aanleg van een vloerverwarming in één dag zijn afgerond.
 

Details

De vloerverwarmingsbuis komt in verschillende maten. De 5-laagse rol van 16 x 2 mm komt in de volgende lengtes: 90, 120, 200, 500 en 600 meter. Bij de bestelling van meerdere rollen krijgt u uiteraard korting, zie hiervoor de staffelprijzen. De buizen zijn diffusdicht volgens DIN Norm 4726 en bestand tegen een maximum mediumtemperatuur van 95°C. De buis is vervaardigd van de Dowlex 2344 grondstof, KOMO gekeurd onder nr. K22648. U heeft daarbij 10 jaar verzekerde garantie met gevolgschade tot 5 miljoen euro en 30 jaar productgarantie. De kleur van de buis komt standaard transparant wit, met werkdruk 6 bar.