Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Waar moet u rekening mee houden bij de aanleg van vloerverwarming

Waar moet u rekening mee houden bij de aanleg van vloerverwarming

Waar moet u rekening mee houden bij de aanleg van vloerverwarming?

Bent u van plant om vloerverwarming aan te leggen in huis? Dan is het uiteraard handig om te weten waar u rekening mee moet houden bij de aanleg van de installatie. Om u op weg te helpen heeft CV-Compleet de belangrijkste aspecten en informatie voor u op een rij gezet. Wij geven u onder andere meer informatie over verschillende manier van aanleggen en de kosten. Voor meer informatie leest u verder.

De aanleg van de vloerverwarming

Bij de aanleg van vloerverwarming kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Deze kan in en of op de constructieve vloer van de woning worden aangebracht. Welke techniek de juiste is voor uw situatie, hangt af van verschillende factoren. Zo is onder andere de aanwezigheid van een vloer en de ondergrond van belang. Daarnaast speelt het type vloer dat u wilt laten leggen een rol.

Heeft u een betonnen dekvloer leggen? Dan is het infrezen van de verwarmingsslangen een uitstekende oplossing. De vloer hoeft dan niet volledig opengebroken te worden. De vloer kan hier vervolgens eenvoudig overheen gelegd worden. Door te frezen worden er uitsparingen gemaakt in de vloer. Hier kunnen vervolgens de verwarmingsslangen ingelegd. Omdat er geen nieuwe ondervloer hoeft worden aangebracht, is deze techniek goedkoper dan een andere oplossing.

Het toevoegen van een noppenplaat

Noppenplaten zijn snel en gemakkelijk aan te brengen. Ze worden bovenop de aanwezige constructievloer gelegd. De ondervloer hoeft er hierbij niet uitgehaald te worden. Het enige nadeel aan deze techniek is dat de vloer verhoogd moet worden. Dit is niet in alle woningen mogelijk.

De kosten

De kosten van vloerverwarming zijn afhankelijk van verschillende factoren. Deze hangt onder andere af van de woning, de aanwezige ondervloer en de vloer die u wilt laten aanleggen. Wilt u meer weten over de kosten? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wilt u direct zelf aan de slag gaan met de aanleg van vloerverwarming? Dan vindt u bij CV-Compleet ook een uitgebreid aanbod met complete sets voor vloerverwarming. We zetten een aantal productensets voor u op een rij:

 

Voor meer informatie over het aanleggen van vloerverwarming kunt u altijd contact met ons opnemen via 0317 75 06 49 of info@cv-compleet.nl. Wij voorzien u graag van advies op maat.

    12-01-2022 13:53     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.