0
Winkelwagen

Wat is zoneregeling voor vloerverwarming?

Wat is zoneregeling voor vloerverwarming?

Zoneregeling voor vloerverwarming

Bent u van plan om vloerverwarming toe te passen in uw nieuwe of bestaande woning? Dan is het aan te raden om u vooraf goed in te lezen over het onderwerp. Een van de belangrijke onderdelen van een vloerverwarming systeem is de zoneregeling. Maar wat is een zoneregeling voor vloerverwarming precies? En hoe werkt het? In dit blog van CV-Compleet geven we u graag meer informatie over het onderwerp. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Wat is zoneregeling voor vloerverwarming?

Met zoneregeling kunt u de vloerverwarming in uw woning slim aansturen per kamer, in plaats van in één geheel. Dit maakt de verwarmingsinstallatie energiezuinig. U zorgt er namelijk voor dat bijvoorbeeld alleen de woonkamer lekker warm is, terwijl er in andere kamers geen onnodige energie verbruikt hoeft te worden. De zoneregeling is gemakkelijk zelf te installeren in bestaande vloerverwarmingssystemen.

Hoe werkt zoneregeling?

Kiest u voor zoneregeling, dan wordt er een zoneregelaar geïnstalleerd bij de verdeler van de vloerverwarming. Met de zoneregelaar kunt u de verschillende groepen van de verdeler aansturen met behulp van de thermische motoren. Met draadloze thermostaten wordt de temperatuur in iedere zone gemeten. Het systeem regelt dus de toevoer van warm water naar de verschillende groepen van de elektrische vloerverwarming. In sommige situaties is de verdeler uitgerust met een pomp. Deze pomp wordt ook door de zoneregelaar aangestuurd. De regelaar kan deze aan- en uitzetten.

Bestel uw zoneregeling voor vloerverwarming bij CV Compleet

Wilt u uw installatie ook uitrusten met een zoneregeling? En bent u nog op zoek naar een geschikt model? Dan bent u bij CV-Compleet aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid aanbod met zoneregeling producten. U kunt bij ons terecht voor verschillende topmerken als Watts en Honeywell. Kies bijvoorbeeld voor de Watts zoneregeling draadloos, ga voor Honeywell of een model van Thermrad. Daarnaast heeft u de keuze uit een bedraad of draadloos model, maar ook een robot behoort tot de mogelijkheden.

Advies op maat

Wij hopen dat wij u voldoende hebben geïnformeerd over zoneregelaars. Heeft u het juiste product gevonden in ons aanbod? Bestel het dan vandaag nog online, want voor 16:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Daarnaast bieden wij 100% fabrieksgarantie en gratis verzending vanaf 90,-. Heeft u behoefte aan meer informatie over verdelers? Of wilt u meer weten over de installatie? Dan kunt u contact met ons opnemen voor advies op maat. Benader ons via telefoonnummer 0317 75 06 49 of stuur een e-mail naar info@cv-compleet.nl. Wij voorzien u graag van advies op maat.

    28-02-2022 13:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.