Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Wat zijn de kosten van vloerverwarming?

Wat zijn de kosten van vloerverwarming?

Wat zijn de kosten van vloerverwarming?

Heeft interesse in de aanleg van vloerverwarming? En wilt u meer weten over de kosten van vloerverwarming? Lees dan dit blog van CV-Compleet. We geven u namelijk meer informatie over de benodigdheden voor de aanleg van vloerverwarming, de kosten van vloerverwarming en ons aanbod complete sets.

Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook direct contact met ons opnemen. Wij denken dan graag met u mee en voorzien u van advies op maat
 

Wat heb je nodig voor vloerverwarming?

Gaat u aan de slag met vloerverwarming? Of wilt u vloerverwarming laten leggen? Dan is het verstandig om eerst te inventariseren wat u allemaal nodig heeft. Daarom zetten wij alle producten die u nodig heeft voor vloerverwarming op een rij:
  • Verdeler: De verdeler pompt het water rond in de verschillende groepen.
  • Buizen en slangen: Buizen en slangen worden gebruikt om het water onder de vloer te voeren.
  • Slangklemkoppelingen: Met de slangklemkoppelingen bevestigt u de slang aan de verdeler.
  • Ondervloer: Er zijn verschillende soorten ondervloeren kiezen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een tackerplaat, noppenplaat en draadmat.
  • Randisolatie: Wordt toegepast bij cementvloeren. Hij voorkomt de kans op het scheuren en omhoogkomen van de vloer bij de wanden.
  • Bevestigingsmateriaal en geschikt gereedschap
Alle bovenstaande benodigdheden als een verdeler, ondervloeren, randisolatie en slangklemkoppelingen kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Wij hebben namelijk alles wat u nodig heeft op één platform.
 

Kosten van vloerverwarming

U wilt niet alleen alles weten over de benodigde producten voor de aanleg van vloerverwarming, maar ook over de kosten die dit met zich meebrengt. De kosten van vloerverwarming zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het belangrijk hoeveel groepen u nodig heeft. Hoe groter het oppervlak van de woning, hoe meer groepen en hoe meer vloerverwarmingsbuizen u nodig heeft. Naarmate u meer groepen aanlegt, stijgen ook de kosten.

Daarnaast hangen de kosten af van de toepassing van de vloerverwarming. Het kan namelijk als hoofdverwarming of bijverwarming worden ingezet. Wanneer het als hoofdverwarming wordt gebruikt, moeten de buizen dichter bij elkaar liggen, terwijl de buizen als bijverwarming verder uit elkaar geplaatst worden. Als hoofdverwarming bent u dus meer kwijt dan als bijverwarming.

Wilt u een indicatie van de actuele prijzen voor alle materialen die u nodig heeft voor de aanleg? Bekijk dan de complete sets voor vloerverwarming die wij aanbieden.
 

Complete sets

Wilt u aan de slag gaan met de aanleg? Dan kunt u bij ons een complete set vinden, waarin alle materialen zitten die u nodig heeft. Bekijk onder complete sets voor vloerverwarming alle mogelijkheden. We zetten een aantal productensets voor u op een rij:

Wilt u meer weten over een van de bovenstaande sets? Lees dan de specificaties bij ieder product. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen en voorzien u van advies. Uiteraard kunt u het gewenste model ook direct bestellen. Met onze snelle verzending heeft u uw producten binnen enkele werkdagen in huis.

    25-08-2021 13:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.