Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Woonhuis ventilatieWoonhuisventilatie

Goede ventilatie van uw woning is belangrijk voor het zuiveren van de lucht binnen in het huis. Met een goed systeem zorgt u voor een goed leefbaar, comfortabel en gezond binnenklimaat. Dankzij de moderne systemen van topmerken zoals Stork en Itho-Daalderop kunt u uw woning voorzien van een hoge kwaliteit ventilatie die zorgt voor een continue luchtverversing waar uw nauwelijks iets van merkt.
 

Ventilatiesysteem van uw woning

Is uw woning nog voorzien van een systeem? Oudere mechanische ventilatiesystemen maken vaak gebruik van wisselstroom. Ondanks dat deze systemen vaak prima werken, verbruiken deze systemen relatief veel energie. Tegenwoordig zijn er talloze energiezuinige alternatieven die op de langere termijn een slimme investering zijn die zichzelf vaak na een jaar of 3-4 terugverdienen. Een bijkomend voordeel is dat de nieuwere systemen aanzienlijk minder geluid produceren dan hun oudere tegenhangers. Ook zijn ze minder aan slijtage onderhevig waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.
 
Naast ventilatieboxen voor de centrale ventilatie van uw woning, vindt u in ons assortiment tevens de kanalen en hulpstukken die u nodig heeft om het systeem op de juiste manier door uw woning te leiden. Ook is ons productaanbod voorzien van diverse soorten dakdoorvoeren, waarmee de uitgaande lucht optimaal kan worden afgevoerd.