Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Dakbedekking

Dakbedekking CV-Compleet


Dakbedekkingsmaterialen kopen bij CV compleet

Het belangrijkste van het dak boven uw hoofd is uiteraard de isolatie tegen weer en wind. Het laatste wat u wilt is lekkage en slechte isolatie.
 

Dakbedekking shingles

Voor toepassingen bij een carport, tuinhuisje of blokhut is het slim om gebruik te maken van shingles. Het aanbrengen van deze plaatjes is relatief eenvoudig. Door de shingles te lijmen en vast te hameren met asfaltnagels kunt u snel en eenvoudig een dak voorzien van goede bescherming.
 

Dakbedekking isolatie

Voor de isolatie van uw dak kunt u eens kijken naar de materialen op onze pagina. Bij een nieuwbouwproject is het slim om de dakisolatie van binnen te doen, dit is namelijk het meest eenvoudig toe te passen en door slim gebruik te maken van het plaatmateriaal of wol bent u snel klaar met het aanbrengen van een effectieve isolatielaag. Bij een vernieuwing of herstel is het uiteraard ook mogelijk om dit langs de buitenzijde te doen, wanneer de binnenzijde al volledig is afgewerkt. Uiteraard is het wel moeilijker aan te brengen. Handig om te weten: isolatiewol is beter dan plaatmateriaal als het gaat om geluidsisolatie. Om ervoor te zorgen dat uw woning een goed dak heeft dat een sleutelrol speelt in de leefbaarheid van de woonruimte, is het ook belangrijk erop te letten dat uw dak goed isoleert. Vanzelfsprekend ook wenselijk voor uw portemonnee, het is immers zonde om de verwarming op te stoken als alle warmte via het dak verloren gaat. Warme lucht stijgt op, wat het extra essentieel maakt dat deze lucht niet de ruimte verlaat via een slecht geïsoleerd dak. Maak daarom gebruik van de juiste kwaliteitsproducten bij het isoleren en afdichten van uw dak en plafond.