0
Winkelwagen

Ventilatie dakdoorvoeren

Weergave:
 


Bezig met laden...

Ventilatie dakdoorvoeren | CV Compleet

Ventilatie dakdoorvoeren van CV Compleet

Bent u op zoek naar ventilatie dakdoorvoeren van goede kwaliteit? Bestel deze dan bij CV Compleet. Bij ons kunt u alle systemen en onderdelen vinden die u nodig heeft voor een succesvolle installatie van een nieuw ventilatiesysteem. Met het juiste dakdoorvoer zorgt u ervoor dat de uitgaande lucht optimaal wordt afgevoerd. Bekijk direct ons complete aanbod en bestel de dakdoorvoer die voldoet aan uw wensen. Wij bieden gratis verzending vanaf €90,- en 100% fabrieksgarantie.

Optimale ventilatie met een dakdoorvoer

Wanneer u mechanische ventilatie in uw woning installeert, heeft u ook een ventilatie dakdoorvoer nodig. Met deze dakdoorvoer zorgt u voor een optimale ventilatie in uw ruimtes. Hij zorgt er namelijk voor dat de uitgaande lucht gemakkelijk en effectief naar buiten kan worden afgevoerd. In het assortiment van CV Compleet vindt u dakdoorvoeren die speciaal zijn ontwikkeld voor ontluchting op een plat dak. Ze hebben een mooi design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Het aanbod ventilatie dakdoorvoeren van CV Compleet

In het assortiment van CV Compleet vindt u dakdoorvoeren in diverse maten. Heeft u een enkelwandige model nodig? Dan kiest u bijvoorbeeld voor de ventilatie aluminium dakdoorvoer voor plat dak van 150 – 160 mm, 110 - 125 mm, 90 – 100 mm, 70 – 80 mm of 50 – 60 mm. Tevens zijn hier dubbelwandige dakdoorvoeren in verschillende maten verkrijgbaar, bijvoorbeeld de 150 – 160 mm, 110 – 125 mm en 90 – 100 mm. Ze worden geleverd met plakplaat en kunststof kap.

Bestel de gewenste dakdoorvoer

Bekijk welke maat dakdoorvoer u nodig heeft en kies voor een enkelwandig of dubbelwandig model. De ventilatie onderdelen worden al binnen een werkdag geleverd. Heeft u nog vragen of heeft u behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste installatiematerialen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag verder over de ventilatie dakdoorvoeren.