Elektrische bijverwarming

Elektrische bijverwarming van CV Compleet

Biedt uw huidige verwarming niet voldoende warmte? Dan is elektrische bijverwarming een hele goede oplossing. Bij CV Compleet vindt u ook een divers aanbod met elektrische bijverwarming. Wij bieden onder andere bijzetkachels aan van de merken DOMO, Rowenta, Delonghi en Dimplex. De kachels variëren onder andere in vermogen en maat. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk hier dan direct ons aanbod en plaats een bestelling. Of lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

DOMO bijzetkachel, zwart vermogen 2000 watt, 3 standen, type DO7323F
DOMO bijzetkachel, zwart vermogen 2000 watt, 3 standen, type DO7323F

Domo bijzetkachel, zwart, (hxbxd) 29x22x18cm, vermogen 2000W, 3 vermogensstanden,...

ÔéČ┬á24,75 excl. btw
ÔéČ┬á29,95 incl. btw
Rowenta Sprinto Silence bijzetkachel, antraciet grijs, vermogen 2000W, 2 vermogensstanden,
Rowenta Sprinto Silence bijzetkachel, antraciet grijs, vermogen 2000W, 2 vermogensstanden,

Rowenta Sprinto Silence bijzetkachel, antraciet grijs, (hxbxd) 29 x 22 x 18 cm, vermogen 2000...

ÔéČ┬á31,20 excl. btw
ÔéČ┬á37,75 incl. btw
Vragen? Bel Piet
Vragen? Bel Piet Productspecialist bij CV Compleet
S&P TL bijzetkachel, wit, vermogen 2000 Watt, 2 vermogens standen, thermostaat
S&P TL bijzetkachel, wit, vermogen 2000 Watt, 2 vermogens standen, thermostaat

S&P TL bijzetkachel, wit, (hxbxd) 12.8 x 27 x 22 cm, vermogen 2000 Watt, 2 vermogens standen,...

ÔéČ┬á57,02 excl. btw
ÔéČ┬á68,99 incl. btw

Wanneer elektrische bijverwarming aanschaffen?

De reden dat mensen elektrische bijverwarming aanschaffen is vaak dat de hoofdverwarming niet voldoende vermogen heeft en de ruimte niet genoeg verwarmt. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer de temperatuur voor een langere periode lager is dan gemiddeld. Bijverwarming zorgt dan net voor die paar graden extra warmte. Op deze manier zorgt u ervoor dat de ruimtetemperatuur altijd aangenaam is. Een andere reden om elektrische bijverwarming aan te schaffen, is om energiekosten te drukken. De hoofdverwarming zorgt misschien voor een behoorlijke gasrekening. Door een goedkope bijverwarming te laten draaien, kunt u de hoofdverwarming op minder vermogen laten draaien en bespaart u energiekosten.

Voordelen van bijverwarmen met een radiator

Elektrische bijverwarming brengt veel voordelen met zich mee. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit directe of indirecte verwarming. Directe verwarming zorgt gelijk voor plaatselijke verwarming, terwijl indirecte bijverwarming zorgt voor geleidelijke opwarming van de ruimte. Een ander voordeel is dat elektrische energie steeds goedkoper wordt en daarmee ook het elektrisch verwarmen van een ruimte. Tot slot is elektrisch bijverwarmen ook nog eens milieuvriendelijker.

Bestel uw verwarming

Heeft u het gewenste model gevonden in ons ruime assortiment? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij CV Compleet. Wij zorgen ervoor dat u de bestelling snel in huis heeft. Verzending is gratis bij 90,- of meer. Heeft u behoefte aan meer informatie over de elektrische bijverwarming die wij aanbieden? Neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met u mee.