Schakelmateriaal

Ruime keuze in schakelmateriaal

Met schakelmateriaal zet u de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ in iedere woning of kantoorpand. Denk aan lichtschakelaars, dimmers en stopcontacten. Oftewel de verzamelnaam voor onderdelen die u in een elektrische installatie gebruikt. Met ons veelzijdige assortiment aan schakelmateriaal is een ruimte niet alleen optisch af, maar belangrijker nog: veilig op het gebied van elektriciteit.


Schakelmateriaal: Gira en Busch-Jaeger

Ons assortiment bestaat uit schakelmateriaal van de merken Gira en Busch-Jaeger. Denk aan Busch-Jaeger Reflex Si of Gira inbouw serie. Grote merken in schakelmateriaal. Maar voordat u kiest voor een inbouwelement, afdekraam of ander type schakelmateriaal geven we u graag wat tips, zodat u het juiste schakelmateriaal kiest.


Met randaarde of zonder randaarde

U kunt kiezen uit schakelmateriaal met randaarde of zonder randaarde. Met randaarde biedt extra veiligheid op elektrische apparaten. Of beter gezegd: het zorgt ervoor dat een apparaat niet onder stroom komt te staan. Schakelmateriaal zonder randaarde heeft die extra beveiliging niet (maar is niet direct ‘onveilig’). Daarnaast vindt u op onze website schakelmateriaal met kinderbeveiliging, diverse soorten afdekramen (waarmee je dimmers, stopcontacten en schakelaars veilig afsluit) en opbouwbakken.

Wilt u schakelmateriaal van het merk Busch-Jaeger? Zorg dan dat al het materiaal van dit merk is. Alle merken hebben hun eigen ‘karakeristieken’, denk aan de manier waarop u een element bevestigt of de vorm van een (opbouw) schakelaar, dimmer of stopcontact. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet mogelijk om schakelaars van Busch-Jaeger te combineren met die van Gira. Wees hierin consistent. Dit geldt ook per serie. Het is niet mogelijk om verschillende series van hetzelfde merk te combineren.

Ook kleur is een belangrijk onderdeel op het gebied van schakelmateriaal. Gaat u voor wit, crème of chrome? Nogmaals: wees consistent. Een interieurstylist krijgt er de kriebels van: kleurverschil. Zorg dat al het schakelmateriaal dezelfde kleur heeft. Dat geeft een professionele uitstraling.

Vandaag besteld, morgen in huis
Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een stopcontact, afdekplaat of ander type schakelmateriaal? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw vraag zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Heeft u al een keuze gemaakt? Fijn! Bestelt u vandaag voor 16 uur, dan heeft u uw bestelling morgen al in huis.