0
Winkelwagen

Elektrische Vloerverwarming

✓ Meer dan 50 jaar praktijkervaring   âœ“ Goedkoopste elektrische vloerverwarming van NL   âœ“ Veilig achteraf betalen 
 
Als u opzoek bent naar betrouwbare vloerverwarming met een eerlijke verdeling van de warmte over de gehele vloer, dan kunt u het beste kiezen voor elektrische vloerverwarming van CV-Compleet. Wij bieden elektrische vloerverwarming die uw vloer voorziet van een aangename temperatuur. Al onze elektrische vloerverwarmingssets zijn voorzien van een inbouw thermostaat. De elektrische vloerverwarming die wij u bieden komt in de vorm van een dunne vloerverwarmingsmat, waarvan de dikte tussen de 4 en 5 mm. is. De kabel is op het gaaswerk getaped en het gaas is voorzien van een plaklaag, waardoor deze makkelijk verwerkbaar is.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Elektrische vloerverwarming voor uw vloer

Bij CV-compleet bieden we u elektrische vloerverwarming die past bij uw woonvorm. De vloerverwarmingsmat is namelijk voor in de tegellijm en egaline of zand en cement. Zo bieden wij dus mogelijkheden voor meerdere woonvormen. U kunt bij ons al een elektrische vloerverwarming set in huis halen voor 1 m². Maar ook als u een mat voor een grotere oppervlakte wilt, kunt u bij CV-compleet terecht. De grootte van de vloerverwarmingsmat gaat bij ons wel tot de 9 m2. Benieuwd naar alle afmetingen? Bekijk ze hieronder!
  1. Elektrische vloerverwarming set 1 M2
  2. Elektrische vloerverwarming set 1.6 M2
  3. Elektrische vloerverwarming set 2.1 M2
  4. Elektrische vloerverwarming set 2.7 M2
  5. Elektrische vloerverwarming set 3.4 M2
  6. Elektrische vloerverwarming set 3.8 M2
  7. Elektrische vloerverwarming set 4.8 M2
  8. Elektrische vloerverwarming set 5.7 M2
  9. Elektrische vloerverwarming set 7.8 M2
  10. Elektrische vloerverwarming set 9.0 M2 
Zo zijn we er dus niet alleen voor diverse vloertypes, maar ook voor diverse maten. Bij CV-Compleet helpen we u graag verder. Dus neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over of geïnteresseerd bent in elektrische vloerverwarming.
 

Afgestemd op uw wensen

In alles wat CV-compleet aanbiedt, streven wij ernaar om een zo breed en actueel mogelijk aanbod te hebben. Dat is een van de redenen om voor CV-compleet te kiezen. We blijven vernieuwen en gaan mee met de meest recente ontwikkelingen.
 

Bestel of neem contact met ons op

U kunt online uw elektrische vloerverwarming bij ons bestellen. Bekijk hiervoor gerust het volledige aanbod aan elektrische vloerverwarming. Maar misschien hebt u eerst nog een vraag. Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@cv-compleet.nl of te bellen naar 0317 – 750 649. Een van onze medewerkers staat u dan graag te woord.