Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Elektrische Vloerverwarming

Weergave:
 


Bezig met laden...

Elektrische vloerverwarming

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van elektrische vloerverwarming. Met name in ruimtes welke niet continue verwarmt hoeven te worden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld garages, badkamers of hobbyruimtes. Een elektrische vloerverwarming staat los van uw centrale verwarming en kan dus apart bediend worden. Hiermee voorkomt u onnodig energieverlies op het moment dat uw centrale verwarming aanslaat voor de rest van uw woning en de desbetreffende ruimte niet in gebruik is.

Deze elektrische verwarmingsmatten hebben een dikte tussen de 4 en de 5 mm. Doordat deze matten zo dun zijn heeft u minimaal hoogteverlies bij het plaatsen van dit type vloerverwarming. Het infrezen van uw bestaande vloer is daarom ook niet nodig, deze matten kunnen zo over de huidige vloer gelegd worden, dit scheelt u extra materiaal en voornamelijk kostbare tijd.
De kabels van deze matten zijn op het gaaswerk getaped waardoor u de matten alleen nog maar uit hoeft te rollen. Door het gaassysteem hecht de mat optimaal met de tegellijm, egaline, zand of cement. Daarnaast zijn deze elektrische verwarmingsmatten voorzien van een plaklaag waardoor deze makkelijker te verwerken zijn. Een ander voordeel van dit type vloerverwarming is dat de vloer snel opwarmt, dit komt doordat de matten dicht aan het oppervlakte liggen. Veel praktische voordelen dus!

Om het u gemakkelijk te maken bestaat ons assortiment elektrische vloerverwarming uit complete sets. Hierdoor bent u in één keer volledig voorzien van alle benodigdheden en scheelt u dit behoorlijk veel tijd en onnodig zoekwerk.  Er zijn verschillende verwarmingsmatten verkrijgbaar, afhankelijk van het aantal vierkante meters dat u wilt verwarmen. Deze sets zijn inclusief een inbouw thermostaat. Daarnaast is elk systeem ook nog eens voorzien van een vloer temperatuur voeler.

Een compleet elektrisch vloerverwarming set, los van uw centrale verwarming te bedienen en eenvoudig te installeren en te verwerken. Makkelijker kunnen wij het niet voor u maken.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0317-750649 of e-mail: info@cv-compleet.nl