Ventilatie Kanalen en hulpstukken

Ventilatiekanalen en hulpstukken bij CV Compleet

Heeft u ventilatie kanalen en hulpstukken nodig voor de succesvolle installatie van uw ventilatiesysteem? Dan bent u bij CV Compleet aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met verschillende soorten kanalen en hulpstukken die u kunt gebruiken om uw ventilatiesysteem op de juiste manier door uw woning te leiden. In ons online aanbod vindt u onder andere ronde luchtkanalen, verloop verbindingen voor buis, ventilatie ventielen en spirobuis bochten met steekverbinding. Selecteer de gewenste onderdelen en plaats direct een bestelling. Wij verzenden gratis vanaf €90,-.

Benodigdheden voor het installeren van een ventilatiesysteem

Wanneer u een nieuw ventilatiesysteem wilt installeren in uw woning, heeft u uiteraard de juiste materialen nodig. Naast bijvoorbeeld een Stork of Itho systeem, dient u ook diverse kanalen en hulpstukken aan te schaffen. Hiermee kunt u het systeem op een correcte manier door het huis heen leiden. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste onderdelen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies op maat.

Kanalen en hulpstukken in ons assortiment

Welke onderdelen kunt u onder andere vinden in het assortiment van CV Compleet? Wij bieden onder andere diverse ronde spiralobuizen aan in verschillende maten. Neem bijvoorbeeld Spiralobuis Rond SK 80 mm lengte 3 meter of de Spiralobuis Rond SK 100 mm lengte 6 meter aan. Tevens kunt u bij ons terecht voor spirobuisbochten als de gladde bocht met rubber afdichting 100 - 45 graden en steekverbindingen zoals een steekverbinding voor buis van 100 mm - met rubber afdichting. Verder vindt u in ons assortiment spiralo T stukken met rubber afdichting, steekverbinding voor hulpstuk, verloop verbindingen voor buizen, ophangbeugels voor de buizen, ventilatieventielen, buitenlucht roosters en toebehoren voor spiralobuizen.

Plaats een bestelling

Zoek uit welke kanalen en hulpstukken u nodig heeft voor uw klus en plaats direct een bestelling. Voor vragen of advies over de verschillende producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder over de ventilatiekanalen en hulpstukken in ons assortiment en de toepassing daarvan.