Voor 16:00u besteld is volgende werkdag in huis Veilig achteraf betalen 100% fabrieksgarantie Gratis verzending vanaf €90,-
0
Winkelwagen

Welke vloerverwarming voor de badkamer?

Welke vloerverwarming voor de badkamer?

Welke vloerverwarming voor de badkamer?

Wilt u uw badkamer vloer voorzien van vloerverwarming? Dan is het uiteraard handig om u vooraf te verdiepen in de verschillende materialen en onderdelen die u nodig heeft om de installatie aan te leggen. Een van de belangrijkste vragen is welk type vloerverwarming u het best in de badkamer kunt toepassen. U kunt namelijk kiezen voor elektrische vloerverwarming en warm water vloerverwarming. Welk van beide systemen is het meest geschikt voor de badkamer? U lees het in dit blog van CV-Compleet.
 

Elektrische vloerverwarming

Voor de badkamer is elektrische vloerverwarming de beste optie. Dit type vloerverwarming wordt meestal aangebracht via het droogbouwsysteem. Hierbij worden noppenplaten of EPS vloerverwarmingsplaten op de bestaande dekvloer of houten vloer gelegd. Er wordt hierbij geen dekvloer over het vloerverwarmingssysteem gestort.
 

Voordelen van vloerverwarming in de badkamer

Elektrische vloerverwarming in de badkamer brengt verschillende voordelen met zich mee. We zetten ze voor u op een rij:

  • Elektrische vloerverwarming is eenvoudig te installeren. Dit systeem heeft namelijk geen buizen nodig die aangesloten.
  • Korte reactietijd Het heeft een relatief korte reactietijd, waardoor u snel uw badkamer kunt verwarmen.
  • Goedkoop De aankoop en installatie van het systeem is relatief goedkoop.
  • Voordelig verwarmenOmdat de badkamer niet de hele dag verwarmt hoeft te worden, is elektrische vloerverwarming kostenbesparend.

 

Bestel uw elektrische verwarming bij CV Compleet

Wilt u aan de slag gaan met de aanleg van vloerverwarming in uw badkamer? Dan kunt u bij CV-Compleet terecht voor een uitgebreid aanbod met alles wat u nodig heeft. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij complete sets voor u samengesteld. Deze sets bestaan uit een vloerverwarmingsmat en inbouw thermostaat. Deze sets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. Een aantal producten uit het assortiment:

  • Set 1 M2 met inbouw thermostaat 140 watt (dikte 4 mm)
  • Set 2,7 M2 met inbouw thermostaat 378 watt (dikte 4 mm)
  • Set 5,7 M2 met inbouw thermostaat 798 watt (dikte 4 mm)

 

Verwarming aanleggen? Bestel uw producten bij CV-Compleet

Heeft u de juiste set gevonden? Dan kunt u deze heel gemakkelijk en snel bij ons online bestellen. Voor 16:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Daarnaast bieden wij 100% fabrieksgarantie en gratis verzending vanaf 90,-. Voor meer informatie over vloerverwarming in de badkamer neemt u contact met ons op via 0317 75 06 49 of info@cv-compleet.nl. Wij voorzien u graag van advies op maat.

    22-12-2021 13:54     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.